fbpx

Szolgáltatások

A legbiztonságosabb extrém sport

Buborékfoci

A buborékfoci elsőként egy nem hétköznapi agyberendezéssel megáldott Norvég ember fejéből pattant ki, majd olyannyira nagy sikert aratott vele, hogy elkezdődött az erőteljes globalizációja a sportágnak, mára pedig majdnem teljes Európát befedi a buborékfoci mint új őrület!

RÉSZLETEK Időpontfoglalás

Az egész világon csak nálunk

UV Buborékfoci

A már itthon is sokak számára ismert és közkedvelt buborékfoci nyújtotta szórakoztató élményt kiegészítettük egy sci-fi filmbe illő fantasztikus látványvilággal, így pillanatok alatt egy új világban találhatod magad.

A vizuális élmény mellett a főszerepben természetesen itt is a látványos ütközések állnak, melyek egy izomcsoportot dolgoztatnak meg igazán: mégpedig a rekeszizmokat.

RÉSZLETEK Időpontfoglalás

Íjász harc

Archery Tag

Újabb őrült extrém sport boldogítja az adrenalinfüggőket és a taktikai csapatsportok szerelmeseit: teljes biztonságban, sérülésveszély nélkül, ugyanis a harc során használt nyílvesszők végei habszivaccsal vannak tompítva.

RÉSZLETEK Időpontfoglalás

UV-Kidobós

Neon Dodgeball

Amerikai kidobós játék, sci-fi filmek érzetét keltő látványvilággal – Budapesten. A sokunk által iskolai időszakból jól ismert kidobós játékot továbbfejlesztették Amerikában egy dinamikus, látványos, és szórakoztató sportággá. Ezt továbbgondolva megépítettünk egy világszinten egyedülálló pályát, ahol UV-fényekben színesítjük tovább az élményt.

RÉSZLETEK Időpontfoglalás

neon uv kidobos budapest

Kell valami extra?

Kiegészítő szolgáltatások

Éveink során kitapasztaltuk, hogy mi minden tud felpaprikázni igazán egy buborékfoci játékot

RÉSZLETEK