MUNKAHELYI STRESSZOLDÁS BUBORÉKFOCIVAL

Hogyan lehet oldani a stresszt?  Ütközz kollegáiddal!

A buborékfoci egy itthon is sajnos nagyon alapvető problémára nyújt eredményes megoldást, ez pedig a munkahelyi stresszoldás! Hiteles felmérésekből kiderül, hogy hatalmas gazdasági károkat okoz itthon és világszerte is a stressz. A munkahelyi dolgozók nagy részénél ez jelentkezik konkrét betegségekben és fizikai panaszokban is.

MIT TEHET A MUNKAHELYI STRESSZ OLDÁSA ÉRDEKÉBEN EGY CÉGVEZETŐ?

Kérjen tőlünk segítséget! Ha a beosztottaknál folyamatosan fenn áll a stressz, mint tényező a munkahelyen, akkor azt valószínűleg haza is viszik az otthonukba, ahol így kevésbé hatékonyan tudják kipihenni magukat a következő munkanapra. Ez rövidtávon a teljesítőképességet, hosszú távon pedig az emberi egészséget is veszélyezteti. A munkahelyi stressz oldására számos alternatívát bevetettek már, némelyik több, némelyik kevesebb sikerrel járt, ugyanakkor 2013 óta már Magyarországon is elérhető az erre a problémára való talán legsikeresebb módszer, a buborékfoci!
A munkahelyi stresszoldás lehetőségeinek legtöbb alkotóelemét magában foglalja ez a játék.

MIÉRT IS JÓ MUNKAHELYI STRESSZ OLDÁSNAK A BUBORÉKFOCI?

  • A beosztottak levezethetik egymáson, de akár a főnökükön is agressziójukat sérülésmentesen, és büntetlenül,

  • fizikailag jól átmozgat,

  • alapvetően egy nagyon vicces játék látványra is, tehát mindegy, hogy milyen hangulatban érkezik a csapat, a végén úgyis kifáradva és mosolyogva fognak levonulni a pályáról,

  • a beosztottak közötti feszültség és kommunikációs problémák oldódnak ha egymás támogatására vannak hagyatkozva a játékban,

  • másnap a munkahelyen biztosan az első téma a ki kicsodát, hogyan lökött fel mókásan.

Tehát amennyiben hosszú távon magas hatékonyságot szeretnél elérni céged teljesítményében, foglalkozz a munkahelyi stresszoldás kérdésével, különben a magas stressz faktorral leterhelt beosztottaknál eltűnik a lojalitás és a motiváció. A munkahelyi stresszoldás elengedhetetlen a mai felgyorsult világban!

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT
Chat megnyitása
1
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start