+36 30 466 8866

BUBORÉKFOCI

TUDJON MEG MINDENT RÓLA

A buborékfoci elsőként egy nem hétköznapi agyberendezéssel megáldott Norvég ember fejéből pattant ki, majd olyannyira nagy sikert aratott vele, hogy elkezdődött az erőteljes globalizációja a sportágnak, mára pedig majdnem teljes Európát befedi a buborékfoci mint új őrület!

HOGYAN IS KELL ELKÉPZELNI A BUBORÉKFOCIT?

A buborékfoci a futballhoz hasonló elveken alapszik, néhány nem elhanyagolható különbséggel. A buborékfocit egy speciális, átlátszó anyagból készült óriás buborék segédletével játsszák amit a játékosoknak saját magukon kell viselniük focizás közben. Ez a buborék térdtől egészen fejbúbig megvédi az embert mindennemű ütközéstől, így új értelmet adva a labdarúgásnak, a lényeg, hogy miközben az ellenfél kapujába juttatjátok a labdát ÜTKÖZZETEK, lökjétek fel a másikat büntetlenül, sérülésmentesen. A buborékfoci ezáltal egy nagyon látványos és szórakoztató sport.

BUBORÉKFOCI SZABÁLYAI

A buborékfoci szabályai a futballhoz hasonló, csak lényegesen le vannak egyszerűsítve, hogy a játék folytonosságát ne kelljen mindig félbeszakítani. A buborékfoci pályák körbe vannak kerítve oldalsó palánkkal mint egy ketrecfoci, így sehol nem tud kimenni a labda. A játékot egyedül gól esetén állítja meg a játékvezető, ilyenkor középkezdés következik rendhagyó módon. A buborékfociban lévő középkezdés leginkább a vízilabdában ismerthez hasonlít csak itt ráúszás helyett „ráfutásnak” nevezzük, amikor is a két buborékfoci csapat alapvonalukra egymás mellé felsorakozva várják a sípszót majd a középpontban elhelyezett labdára rohannak rá, ezzel generálva mókás és nagy lendületű ütközéseket, eséseket.

KIKNEK AJÁNLJUK A BUBORÉKFOCIT?

A buborékfocinak számos jó tulajdonsága van így nagyon széles a célközönsége. A buborékfoci:

  • látványos - így nagyobb rendezvényeken egyből megragadja a vendégek tekintetét
  • szórakoztató - a játékosokat és a nézőket is az első pillanatban elkapja a nevetőgörcs
  • jól átmozgat – a játékosok izomzatát nagyon jól átmozgatja, illetve nagyon jó zsírégető sport, hosszú távon állóképességet fejleszti.
  • stressz oldó – mindenki kiadhatja benne a felgyülemlett agresszióját sérülésmentesen
  • gyerekbarát – gyerekeket ki sem lehet vakarni a buborékfoci eszközökből annyira élvezik a játékot, családi napokon közkedvelt sport.
  • összetartás – az ügyes csapatok percek alatt rájönnek, hogy összedolgozva, ügyes taktikákkal könnyen az ellenfél fölé lehet kerekedni, így kifejezetten jó csapatépítő a buborékfoci.

HOL ALKALMAZHATÓ?

Szeptembertől elindult a FutballonSuli promóciónk, melyben tanintézmények számára biztosítjuk kedvezményesen a buborékfoci mint „sport” igénybevételét. Kedves testnevelő tanárok, igazgatók, szülők! 2014 szeptemberében elindítottuk az iskolákat megcélzó programunkat melyben kedvezményes árajánlattal szolgálunk ki minden érdeklődő diák csapatot. Legyen szó egy rendhagyó testnevelés óráról, iskolai rendezvényről, sportnapról, vagy csak egy sima délutáni osztályprogramról. Különböző méretű eszközeinknek köszönhetően a legkisebb gyerekektől a végzősökig bármilyen korosztály ki tudunk szolgálni. FutballonSuli címszóra hivatkozva kérjen kedvezményes árajánlatot az elérhetőségeink valamelyikén.

Promotálja termékét/szolgáltatását buborék labdákkal! Vidám, feltűnő megjelenésű eszközeink kitűnő promóciós eszközként hatnak . A buborékfoci labdákat előszeretettel használják promóciós célokra. Ezek az átlátszó, hatalmas ballonok könnyen biztosítanak felületet a reklámok számára , továbbá formájukat és jellegüket tekintve sok termék és szolgáltatás imázsával valamelyest összekapcsolható, így kreatívan használható marketing eszközként.

Egy igazán jó baráti programmal szeretnétek meglepetést okozni? Gondoskodjatok róla, hogy a vőlegény biztosan ne felejtse el a legénybúcsúja napját! Remélhetőleg mindenkinek csak egyszer van legénybúcsúja az életben! Ilyen alkalmakra egyre népszerűbb program a buborékfoci. Ezt a napot ha igazán emlékezetessé akarjátok tenni a vőlegény számára akkor szedjétek össze a barátokat és gyertek el férfiasan elgyepálni egymást sérülésmentesen! Az esküvő előtti stressz oldására is kitűnően alkalmas program.

Egy születésnapi program ahol garantált a jó hangulat, szóljon ez a nap a vidámságról és az ünnepeltnek okozott meglepetésről! Barátod, párod, családtagod születésnapját tartjátok, de azt szeretnétek, hogy az idei színesebben teljen mint az eddigiek? Íme egy jó alkalom arra, hogy összegyűljön egy nagyobb társaság és felpezsdítsétek e napot a buborékfoci élményével. Megrendelés esetén tudunk biztosítani ajándék kártyát , hogy kézzel fogható ajándék is legyen az ünnepelt számára.

Nagy létszámú eseményeken nagyon közkedvelt játéka gyerekek és a felnőttek körében is. Egy rendezvény akkor sikeres ha változatos, színes, és minőségi szolgáltatásokkal, programokkal tudják kiszolgálni a közönséget. A buborékfoci megragadja az emberek tekintetét, vidám mosolyt csal a nézőközönség arcára és garantáltan felborítja mindenhol az unott hangulatot.  

 

1410 +

MÉRKŐZÉS

8090 +

JÁTÉKOS

179 +

RENDEZVÉNY

100 %

ELÉGEDETTSÉG

phoneinhand

BÖNGÉSSZ MINKET MOBILON IS

Megújult weboldalunkat most már a mobilodon, tableteden is játszó könnyedséggel böngészheted. Még sosem volt ilyen egyszerű a tartalmaink és szolgáltatásaink között szörfözni. Nézelődj, olvass, foglalj!

Üdvözlettel:
Futballon Kft. csapata

ELÉGEDETT MEGRENDELŐINK

KÉSZEN ÁLLSZ HOGY KIPRÓBÁLD?

GYERE ÉS ÜTKÖZZ A HAVEROKKAL! KÉRJ EGY AJÁNLATOT ÉS VÁLASSZ, HOGY HOL SZERETNÉL JÁTSZANI.