fbpx

Buborékfoci

TUDD MEG, MI EZ!

BUBORÉKFOCI
már 1.990 Ft / Fő-től!

A buborékfoci elsőként egy nem hétköznapi agyberendezéssel megáldott Norvég ember fejéből pattant ki, majd olyannyira nagy sikert aratott vele, hogy elkezdődött az erőteljes globalizációja a sportágnak, mára pedig majdnem teljes Európát befedi a buborékfoci mint új őrület!

Buborékfoci árak Időpontfoglalás

Minden egyes megrendelésünk alkalmával ültetünk egy fát Afrikában!
Örömmel tájékoztatunk, hogy ha velünk buborékfocizol, azzal Te is csatlakozol a bolygónk megőrzéséért vívott harchoz, ugyanis megrendelésed díjából 1 dollárt átutalunk a #ontreeplanet szervezet számára, ahol az az egy dollár egy általad ültetett fát fog jelenteni Afrikának.

 


HOGYAN IS KELL
ELKÉPZELNI A BUBORÉKFOCIT?

A buborékfoci a futballhoz hasonló elveken alapszik, néhány nem elhanyagolható különbséggel. A buborékfocit egy speciális, átlátszó anyagból készült óriás buborék segédletével játsszák amit a játékosoknak saját magukon kell viselniük focizás közben.

Ez a buborék térdtől egészen fejbúbig megvédi az embert mindennemű ütközéstől, így új értelmet adva a labdarúgásnak, a lényeg, hogy miközben az ellenfél kapujába juttatjátok a labdát ÜTKÖZZETEK, lökjétek fel a másikat büntetlenül, sérülésmentesen.

A buborékfoci ezáltal egy nagyon látványos és szórakoztató sport.


BUBORÉKFOCI
SZABÁLYAI

A buborékfoci szabályai a futballhoz hasonló, csak lényegesen le vannak egyszerűsítve, hogy a játék folytonosságát ne kelljen mindig félbeszakítani. A buborékfoci pályák körbe vannak kerítve oldalsó palánkkal mint egy ketrecfoci, így sehol nem tud kimenni a labda. A játékot egyedül gól esetén állítja meg a játékvezető, ilyenkor középkezdés következik rendhagyó módon. A buborékfociban lévő középkezdés leginkább a vízilabdában ismerthez hasonlít csak itt ráúszás helyett „ráfutásnak” nevezzük, amikor is a két buborékfoci csapat alapvonalukra egymás mellé felsorakozva várják a sípszót majd a középpontban elhelyezett labdára rohannak rá, ezzel generálva mókás és nagy lendületű ütközéseket, eséseket.


KIKNEK AJÁNLJUK
A BUBORÉKFOCIT?

Látványos – így nagyobb rendezvényeken egyből megragadja a vendégek tekintetét!
Szórakoztató – a játékosokat és a nézőket is az első pillanatban elkapja a nevetőgörcs
Jól átmozgat! – a játékosok izomzatát nagyon jól átmozgatja, illetve nagyon jó zsírégető sport, hosszú távon állóképességet fejleszti.
Stresszoldó – mindenki kiadhatja benne a felgyülemlett agresszióját sérülésmentesen
Gyerekbarát – gyerekeket ki sem lehet vakarni a buborékfoci eszközökből annyira élvezik a játékot, családi napokon közkedvelt sport.
Összetartás – az ügyes csapatok percek alatt rájönnek, hogy összedolgozva, ügyes taktikákkal könnyen az ellenfél fölé lehet kerekedni, így kifejezetten jó csapatépítő a buborékfoci.

NÁLUNK VAGY NÁLAD?

BUBORÉKFOCI ÁRAK

Saját pályáinkon

1.990 Ft / fő-től

 • 1 óra Buborékfoci
 • Megkülönböztető mezek
 • Eszközök installálása
 • Teljes körű játékvezetés
 • Segítőkész személyzet
 • 6 fős csapat esetén 3.990 Ft / fő-től
 • 8 fős csapat esetén 3.150 Ft / fő-től
 • 10 fős csapat esetén 2.490 Ft / fő-től
 • 12 fős csapat esetén 1.990 Ft / fő-től
 • Az ár nem tartalmazza az adott pálya bérleti díját.

KITELEPÜLÉS ESETÉN

25.000 Ft / órától

 • Buborékfoci kitelepülés külső helyszínre
 • 2-8 ballon, min. 2 órára már 25.000 Ft-tól
 • 10-12 ballon, min. 1 órára már 30.000 Ft-tól
 • Megkülönböztető mezek
 • Eszközök installálása
 • Teljes körű játékvezetés
 • Segítőkész személyzet
 • Az ár nem tartalmazza az adott pálya bérleti díját.

ÁRKALKULÁTOR

KÉRJ AJÁNLATOT MOST!

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

 • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
 • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
 • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

 • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
 • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
 • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.