fbpx

Iskolai program, osztálykirándulás

Kedves testnevelő tanárok,
igazgatók, szülők!

Elindult a „FutballonSuli”promóciónk, melyben tanintézmények számára biztosítjuk kedvezményesen a buborékfoci mint „sport” igénybevételét.

Legyen szó egy rendhagyó testnevelés óráról, iskolai
rendezvényről, sportnapról, vagy csak egy sima délutáni osztályprogramról. Különböző méretű eszközeinknek köszönhetően a legkisebb gyerekektől a végzősökig bármilyen korosztályt ki tudunk szolgálni.

Kérj árajánlatot!

Miért érdemes beépíteni az iskolai programba a buborékfocit?

 • nagyon jól átmozgatja a gyerekeket a buborékfoci, és kellemesen lefárasztja őket,
 • nem csak a diákok, de a néző tanárok/szülők számára is legalább akkora szórakozást és nevetést biztosít egy buborékfoci meccs látványa,
 • az első olyan focis játék, amelyet kifejezetten szeretnek a lányok is, mivel itt büntetlenül és egyenlő esélyekkel boríthatják fel a fiúkat, így közkedvelt koedukált játék,
 • a sokszor felgyülemlett stresszt kiadhatják magukból a diákok teljes biztonságban,
 • szórakoztató taktikai csapatsport lévén, építi az osztályok közösségét és összedolgozásra ösztönzi a diákokat,
 • a diákok mindig a nap fő attrakciójaként várnak minket, majd ezt követően napokig a buborékfoci a téma.

„Nagyon rugalmas és gyors volt a szervezés, a buborékfoci pedig hihetetlen jó! :)”

Markolt Imre – testnevelőtanár / Szt. Angéla Gimnázium

„A gyerekek kérték, hogy a jövőben is legyen ilyen jellegű játék, mert imádták.”

Szuhányiné Zsák Zsuzsanna – tanár / Apáczai Csere János Kat. Ált. Isk., Apc

„Az én osztályom remekül érezte magát és én is jól szórakoztam. Ajánlani fogom a programot kollégáimnak.”

Hegedűs Ágnes – tanár / Kazinczy Ferenc Ált. Iskola, Budapest

Segítőkész volt a szervezés, hogy a számunkra kedvező időpontban igénybe tudjuk venni a játékot. Szuper élmény volt a gyerekeknek.

Sebestyénné Csabai Ildikó – tanár / osztálykirándulás

“A rugalmasság, az előzetes egyeztetés szerinti korrekt szolgáltatás mintaszerű.”

Dr. Mocsai Zoltánné – II. Rákóczi Ferenc Ált. Iskola

“A diákoknak nagyon tetszett, sőt, a pedagógusok is beszálltak játszani. Volt olyan kisgyerek, aki alig akart kibújni a buborékból. Köszönjük, hogy lehetőséget kaptak diákjaink egy újfajta játék kipróbálására..”

Fülöpné Nemes Ildikó – Mészöly Géza Általános Iskola

“A játék a gyerekeknek nagyon tetszett. Az ügyintéző nagyon segítőkész és figyelmes volt mindig. Az animátorok nagyon igyekeztek, figyeltek a gyerekekre, jó kapcsolatot alakítottak ki velük.”

Osztertág Erzsébet – Újlak Utcai Általános Iskola

Árkalkulátor

Kérj ajánlatot most!

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

 • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
 • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
 • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

 • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
 • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
 • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.