fbpx

UV Buborékfoci

TUDD MEG, MI EZ!

UV BUBORÉKFOCI
MÁR 2.490 FT / FŐ-TŐL!

A buborékfoci elsőként egy nem hétköznapi agyberendezéssel megáldott Norvég ember fejéből pattant ki, majd olyannyira nagy sikert aratott vele, hogy elkezdődött az erőteljes globalizációja a sportágnak, mára pedig majdnem teljes Európát befedi a buborékfoci mint új őrület!

BUBORÉKFOCI ÁRAK IDŐPONTFOGLALÁS


MI IS PONTOSAN
AZ UV-BUBORÉKFOCI?

A már itthon is sokak számára ismert és közkedvelt buborékfoci nyújtotta szórakoztató élményt kiegészítettük egy sci-fi filmbe illő fantasztikus látványvilággal, így pillanatok alatt egy új világban találhatod magad.


Mi nem kell hozzá?

 • se virtuális szemüveg
 • se kiemelkedő fantázia
 • se különleges képességek

Mi kell hozzá?

 • speciális helyszín
 • hófehér sportöltözet (igény szerint UV testfesték)
 • világító focilabda
 • buborékok

Ezt mi mind biztosítjuk egy, Magyarországon egyedülálló, speciálisan felépített helyszínen, ahol a kizárólag UV-fényekkel megvilágított ketrecfoci-pálya a teljes sötétségből kiemel minden játékhoz szükséges látnivalót a játékos számára – de semmi többet. A vizuális élmény mellett a főszerepben természetesen itt is a látványos ütközések állnak, melyek egy izomcsoportot dolgoztatnak meg igazán: mégpedig a rekeszizmokat.

MÁR 2.490 Ft / fő-től!

UV BUBORÉKFOCI ÁRAK

UV FESTÉK NÉLKÜL

2.490 Ft / fő-től

 • 6 fő: 4.990 Ft / fő / óra
 • 8 fő: 3.990 Ft / fő / óra
 • 10 fő: 3.190 Ft / fő / óra
 • 12 fő: 2.750 Ft / fő / óra
 • 12+ fő: 2.490 Ft / fő / óra

UV FESTÉK HASZNÁLATÁVAL

3.490 Ft / fő-től!

 • 6 fő: 5.990 Ft / fő / óra
 • 8 fő: 4.990 Ft / fő / óra
 • 10 fő: 4.190 Ft / fő / óra
 • 12 fő: 3.750 Ft / fő / óra
 • 12+ fő: 3.490 Ft / fő / óra

Az UV Buborékfoci menete

Vegyük át a játék alapjait! Igaz, már csak nyomokban vélhető felfedezni, de igen, a fociból indult minden. Egy zárt ketrecfoci-pályán találják magukat mindkét csapat játékosai sejtelmes UV megvilágításban, hófehér sportöltözetben.

A kívülállók itt még csak találgathatják, vajon miért van mindenki ugyanolyan színű ruházatban – ekkor jön a legütősebb vizuális impulzus: a játékosok, a csapatok megkülönböztetésére szolgáló, különböző színű, rikító UV-aktív testfestékek felkenésével elkezdenek kirajzolódni a sötétségből. (A látvány fokozása érdekében mindenki felvértezheti magát különböző foszforeszkáló kiegészítőkkel is.)

A csapatok újdonsült testszínéhez alkalmazkodva felvillan a kapuk belső, rejtett világítása, és kibontakoznak a pálya széleit jelző szalagfények. Kezdődhet a Jedik és Sithek látványos összecsapására emlékeztető, magával ragadó harc!


KIKNEK AJÁNLJUK AZ UV-BUBORÉKFOCIT?

Mindenkinek, aki szeretne belecsöppenni egy látványos fantáziavilágba, akár már 7-8 éves kortól is! Születésnapra, lány- és legénybúcsúra, céges csapatépítésre, baráti társaságok programjára.


A SZOLGÁLTATÁSI DÍJ TARTALMAZZA:

 • UV testfesték (amennyiben az UV festékkel történő játékot választod)
 • UV ruházat (sportszár, nadrág, mez)
 • buborékok
 • segítő személyzetünk
 • teljes körű játékvezetés
 • JBL Xtreme zenelejátszó
 • Minden egyes megrendelésünk alkalmával ültetünk egy fát Afrikában! Örömmel tájékoztatunk, hogy ha velünk buborékfocizol, azzal Te is csatlakozol a bolygónk megőrzéséért vívott harchoz, ugyanis megrendelésed díjából 1 dollárt átutalunk a #ontreeplanet szervezet számára, ahol az az egy dollár egy általad ültetett fát fog jelenteni Afrikának.

 


UV-BUBORÉKFOCI PÁLYA BÉRLETI DÍJA:

 • 9.000 Ft / óra

VENDÉGEINK MONDTÁK:

„Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel! Bármilyen kérdésünk vagy kérésünk volt azonnal
megoldották, nem csak a helyszínen, hanem telefonos beszélgetések illetve az email váltások alatt is! Nagyon köszönünk mindent a fiúnk és a vele ünneplő gyerekek nevében is! Felejthetetlen élmény marad nekik! ”

Balatoniné Müller Rita – szervező Anyuka / gyerekzsúr

„Legénybúcsú egyik programja volt. Különleges volt, mindenkinek nagyon tetszett”

Bíró Márk – legénybúcsú

„Hatalmas élmény volt mindenkinek. A szervezés nagyon gyorsan és flottul ment, minden kérdésünkben nagyon gyorsan kaptuk az infókat. Kár lett volna kihagyni…..pláne, hogy abszolút bakancslistás szórakozás volt ”

Haász Hajnalka – születésnap

„Ahogy azt a Facebokos oldalon is tettem, köszönjük még egyszer. A gyerekek nagyon élvezték! Nagyon meg voltunk elégedve, csak ajánlani tudom!”

Farkas Krisztina – szervező Anyuka / gyerekzsúr

ÁRKALKULÁTOR

KÉRJ AJÁNLATOT MOST!

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

 • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
 • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
 • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

 • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
 • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
 • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.