BUBORÉKFOCI

A buborékfoci elsőként egy nem hétköznapi agyberendezéssel megáldott Norvég ember fejéből pattant ki, majd olyannyira nagy sikert aratott vele, hogy elkezdődött az erőteljes globalizációja a sportágnak, mára pedig majdnem teljes Európát befedi a buborékfoci mint új őrület!

HOGYAN IS KELL ELKÉPZELNI A BUBORÉKFOCIT?

A buborékfoci a futballhoz hasonló elveken alapszik, néhány nem elhanyagolható különbséggel. A buborékfocit egy speciális, átlátszó anyagból készült óriás buborék segédletével játsszák amit a játékosoknak saját magukon kell viselniük focizás közben. Ez a buborék térdtől egészen fejbúbig megvédi az embert mindennemű ütközéstől, így új értelmet adva a labdarúgásnak, a lényeg, hogy miközben az ellenfél kapujába juttatjátok a labdát ÜTKÖZZETEK, lökjétek fel a másikat büntetlenül, sérülésmentesen. A buborékfoci ezáltal egy nagyon látványos és szórakoztató sport.

BUBORÉKFOCI SZABÁLYAI

A buborékfoci szabályai a futballhoz hasonló, csak lényegesen le vannak egyszerűsítve, hogy a játék folytonosságát ne kelljen mindig félbeszakítani. A buborékfoci pályák körbe vannak kerítve oldalsó palánkkal mint egy ketrecfoci, így sehol nem tud kimenni a labda. A játékot egyedül gól esetén állítja meg a játékvezető, ilyenkor középkezdés következik rendhagyó módon. A buborékfociban lévő középkezdés leginkább a vízilabdában ismerthez hasonlít csak itt ráúszás helyett „ráfutásnak” nevezzük, amikor is a két buborékfoci csapat alapvonalukra egymás mellé felsorakozva várják a sípszót majd a középpontban elhelyezett labdára rohannak rá, ezzel generálva mókás és nagy lendületű ütközéseket, eséseket.

KIKNEK AJÁNLJUK A BUBORÉKFOCIT?

  • látványos – így nagyobb rendezvényeken egyből megragadja a vendégek tekintetét
  • szórakoztató – a játékosokat és a nézőket is az első pillanatban elkapja a nevetőgörcs
  • jól átmozgat – a játékosok izomzatát nagyon jól átmozgatja, illetve nagyon jó zsírégető sport, hosszú távon állóképességet fejleszti.
  • stressz oldó – mindenki kiadhatja benne a felgyülemlett agresszióját sérülésmentesen
  • gyerekbarát – gyerekeket ki sem lehet vakarni a buborékfoci eszközökből annyira élvezik a játékot, családi napokon közkedvelt sport.
  • összetartás – az ügyes csapatok percek alatt rájönnek, hogy összedolgozva, ügyes taktikákkal könnyen az ellenfél fölé lehet kerekedni, így kifejezetten jó csapatépítő a buborékfoci.
Futballon Buborékfoci
KÉRJ ÁRAJÁNLATOT
Chat megnyitása
1
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start