fbpx

A pótselejtezőkön még kijuthat a magyar válogatott az Euro 2020-ra

Ha igazi focirajongó vagy, nyilvánvalóan tisztában vagy vele, a Walesben elszenvedett 2–0-s vereséggel biztossá vált, hogy a magyar labdarúgó-válogatott a selejtezőben nem szerzett kvótát a részben budapesti rendezésű 2020-as Európa-bajnokságra, így marad a vigaszági szereplés, a pótselejtező.

Az elődöntőket 2020. március 26-án, a döntőket március 31-én játsszák.

Az NL-pótselejtező 16 résztvevője:

Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Észak-Írország, Észak-Macedónia, Fehéroroszország, Grúzia, Írország, Izland, Izrael, Koszovó, MAGYARORSZÁG, Norvégia, Románia, Skócia, Szerbia, Szlovákia

A 16 csapat négy ágra kerül, mindegyik ágra négy csapat. Egyenes kieséses rendszerben két elődöntőt és egy döntőt játszanak. Mindegyik ágról egy csapat jut ki az Eb-re.

A pótselejtező sorsolását 2019. november 22-én, 12 órától tartották az UEFA székházában, Nyonban. A sorsolás döntött arról, hogy az ágakra mely, nem csoportgyőztes csapatok kerültek. Négy külön sorsolás döntött a két elődöntő győztese között arról, hogy az ágak döntőit hol játsszák.

A pótselejtező ágai:

A-ág

 1. Izland
 2. Bulgária
 3. Magyarország
 4. Románia

B-ág

 1. Bosznia-Hercegovina
 2. Szlovákia
 3. Írország
 4. Észak-Írország

C-ág

 1. Skócia
 2. Norvégia
 3. Szerbia
 4. Izrael

D-ág

 1. Grúzia
 2. Észak-Macedónia
 3. Koszovó
 4. Fehéroroszország

Az alábbi elődöntők győztesei játszhatnak otthon hazai pályán a döntőben:

 • A ág: 2. elődöntő győztese (Bulgária–Magyarország)
 • B ág: 1. elődöntő győztese (Bosznia-Hercegovina–Észak-Írország)
 • C ág: 2. elődöntő győztese (Norvégia–Szerbia)
 • D ág: 1. elődöntő győztese (Grúzia–Fehéroroszország)

Hááát, mit is mondhatnánk? Hajrá magyarooooooooook!

Milyen kár, hogy buborékfociban nem rendeznek ilyen, hasonlóan nagy kaliberű rendezvényeket, amire így odafigyel a világ vagy legalább Európa. Mondjuk, nem mintha lenne buborékfoci-válogatottunk…  De simán lehet, hogy egyszer felfedezünk egy csapat buborékfoci-őstehetséget, talán pont Te is köztük leszel? Gyere el a haverokkal és próbáld ki a tudásodat, ki tudja, talán még a végén TE leszel a jövő nagy buborékfoci reménysége!

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

 • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
 • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
 • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

 • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
 • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
 • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.