fbpx

Amikor a férfiak nem a labdát figyelik egy meccsen: a szexi lengyel játékvezetőnő

„– Te mit csinálsz ilyen sokáig egyedül, drágám? – Áh, csak focit nézek, semmi különös.” – hangzott el bizonyára több háztartásban ez a párbeszéd, amikor férfiak sokaságát láncolta a képernyő elé a futball tavaly, csak épp nem a megszokott módon: mindenki beleszeretett a fiatal szexi játékvezetőnőbe.

A bíráskodás futballmeccseken általában nem túl hálás feladat, hiszen borítékolva van már a mérkőzések 0. percében, hogy vagy az egyik, vagy a másik csapat szurkolótábora „ma te vagy feketében, holnap anyád lesz”-szerű kedves mondatokat kiabál majd be az egyes döntésekkor, s elég egy nagyobbat hibázni, máris célkeresztben érzi magát az ember. A 20 éves lengyel Karolina Bojar játékvezetőnőt azonban egész más miatt kapta fel a média: szépsége – kis túlzással – férfiak ezreit igézte meg.

Karolina egyébként joghallgató, s a bíráskodás amolyan családi örökség nála: már a nagyapja, Carol Bojar is játékvezető volt, így szállt át a foci szeretete a csinos leányzóra. A lengyel hölgyemény főleg amatőr és félprofi meccseket vezetett hosszú ideig, majd megkapta az engedélyt a profi mérkőzéseken való bíráskodáshoz is.

A rossz hír, hogy hosszú távú játékvezetői karrierben nem gondolkodik ez a szépség, inkább egyetemi tanulmányaira szeretne összpontosítani. A jó hír viszont, hogy mi, a Futballon-nál évek óta igyekszünk a saját magunk módján reprezentálni a Karolina által kiváltott férfireakciókat: igény esetén szexi játékvezetőt biztosítunk a buborékfoci játékokhoz.

Itt tudod megnézni az extráinkat: https://futballon.hu/szolgaltatasok/kiegeszito-szolgaltatasok-buborekfocihoz/

A cikk forrásai: nemzetisport.huorigo.hu24.hu

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

  • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
  • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
  • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

  • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
  • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
  • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.