fbpx

Beltéri buborékfoci

Javában tart az őszi szezon, sőt már shopingolások alkalmával hallhatunk karácsonyi dallamokat is, de ez nem jelenti azt, hogy buborékfoci nélkül kellene maradnunk! A játék beltéren is ugyanolyan élvezetes, szuper beltéri pályáinkon továbbra is várnak Benneteket az élvezetesebbnél-élvezetesebb foci vagy buborék élmények! Ne csak a nyár szóljon a kalandokról, gyertek és játszatok velünk bent is! Ha a szürkeségben vágytok egy kis endorfin vagy adrenalin fröccsre, akkor egy percig ne habozzatok!

Ha fociról beszélünk, mindenkinek a nagy füves kültéri pályák és a stadionok ugranak be elsőre. Ez pedig csupán egy helyrajzi lehetőség arra, hogy űzzük a játékot! Manapság már nagyon sok olyan pálya van, ahol télen is, fedett körülmények között kiváló meccseket lehet játszani. A fedett sportpályák megfelelő fűtéssel és jól felszerelt öltözőkkel rendelkeznek, és a pályák parkettája is rendesen karban van tartva. Minden tökéletesen adott, hogy egy mindent elsöprő buborékfoci élménnyel gazdagodjatok!

A beltéri változatban sincsenek más szabályok, mint kint, ezért meglepő változásokra nem kell készülnötök. A lényeg itt is ugyanaz, a buborékokban pattogva, gurulva, ugrálva, sprintelve vagy bármilyen továbbfejlesztett változatban el kell jutni az ellenfél kapujához és gólt kell lőni. Annyi különbség van mindösszesen, hogy beltéri focicipőkben vagytok és egy kicsit jobban oda kell figyelni, hol a pálya széle. Természetesen a sérülés veszélye szinte kizárt, a buborék 100%-osan védelmet biztosít az ütközésekkel szemben.

A szabályok tehát ugyanazok, a pálya méretében van némi eltérés, de mint tudjuk nem a méret a lényeg! A játékvezetés miatt ne aggódjatok, profi bírónk a játék egész ideje alatt a rendelkezésetekre állnak és végig figyelemmel kísérik minden mozdulatotokat. Kérhetők szexi kivitelben is akár legény- akár leánybúcsúról beszélünk… A lényeg, hogy a játék így – kisebb játéktérrel – is ugyanazt az élményt nyújtja, sőt még intenzívebb is lehet, hiszen kevesebbet kell futnotok. Ez viszont kizárólag arra ösztönözhet, hogy új trükköket próbáljatok ki, és hatalmasakat kacaghassatok!

Ha már nyáron próbáltátok a játékot, akkor nyilván emlékeztek rá, milyen tökéletes időtöltés volt. Egy összeszokott csapattal nekivágni a fedett pályás változatnak mindenképpen megér egy próbát. A beltéri pályán gyorsabban tudtok mozogni, pörgősebb a játék és a pattogások is nagyobbat szólnak. A játékszervezés részét természetesen ez esetben is intézzük, Nektek csak az a dolgotok, hogy a lehető legjobban érezzétek magatokat! Legyen csapatépítés, születésnap, családi vagy baráti együtt töltött órák, a termes buborékfoci csak Rátok vár!

Ha kedvet kaptál egy jó kis budapesti buborékfoci élményhez, akkor itt az ideje, hogy felkeresd honlapunkat és tájékozódj a legjobb ajánlatainkról. Ilyen olcsón biztosan nem találsz társasági programot, amiben minden korosztály jól érezheti magát! Gyere, pörögjünk fel!