fbpx

Beltéri buborékfoci

Javában tart az őszi szezon, sőt már shopingolások alkalmával hallhatunk karácsonyi dallamokat is, de ez nem jelenti azt, hogy buborékfoci nélkül kellene maradnunk! A játék beltéren is ugyanolyan élvezetes, szuper beltéri pályáinkon továbbra is várnak Benneteket az élvezetesebbnél-élvezetesebb foci vagy buborék élmények! Ne csak a nyár szóljon a kalandokról, gyertek és játszatok velünk bent is! Ha a szürkeségben vágytok egy kis endorfin vagy adrenalin fröccsre, akkor egy percig ne habozzatok!

Ha fociról beszélünk, mindenkinek a nagy füves kültéri pályák és a stadionok ugranak be elsőre. Ez pedig csupán egy helyrajzi lehetőség arra, hogy űzzük a játékot! Manapság már nagyon sok olyan pálya van, ahol télen is, fedett körülmények között kiváló meccseket lehet játszani. A fedett sportpályák megfelelő fűtéssel és jól felszerelt öltözőkkel rendelkeznek, és a pályák parkettája is rendesen karban van tartva. Minden tökéletesen adott, hogy egy mindent elsöprő buborékfoci élménnyel gazdagodjatok!

A beltéri változatban sincsenek más szabályok, mint kint, ezért meglepő változásokra nem kell készülnötök. A lényeg itt is ugyanaz, a buborékokban pattogva, gurulva, ugrálva, sprintelve vagy bármilyen továbbfejlesztett változatban el kell jutni az ellenfél kapujához és gólt kell lőni. Annyi különbség van mindösszesen, hogy beltéri focicipőkben vagytok és egy kicsit jobban oda kell figyelni, hol a pálya széle. Természetesen a sérülés veszélye szinte kizárt, a buborék 100%-osan védelmet biztosít az ütközésekkel szemben.

A szabályok tehát ugyanazok, a pálya méretében van némi eltérés, de mint tudjuk nem a méret a lényeg! A játékvezetés miatt ne aggódjatok, profi bírónk a játék egész ideje alatt a rendelkezésetekre állnak és végig figyelemmel kísérik minden mozdulatotokat. Kérhetők szexi kivitelben is akár legény- akár leánybúcsúról beszélünk… A lényeg, hogy a játék így – kisebb játéktérrel – is ugyanazt az élményt nyújtja, sőt még intenzívebb is lehet, hiszen kevesebbet kell futnotok. Ez viszont kizárólag arra ösztönözhet, hogy új trükköket próbáljatok ki, és hatalmasakat kacaghassatok!

Ha már nyáron próbáltátok a játékot, akkor nyilván emlékeztek rá, milyen tökéletes időtöltés volt. Egy összeszokott csapattal nekivágni a fedett pályás változatnak mindenképpen megér egy próbát. A beltéri pályán gyorsabban tudtok mozogni, pörgősebb a játék és a pattogások is nagyobbat szólnak. A játékszervezés részét természetesen ez esetben is intézzük, Nektek csak az a dolgotok, hogy a lehető legjobban érezzétek magatokat! Legyen csapatépítés, születésnap, családi vagy baráti együtt töltött órák, a termes buborékfoci csak Rátok vár!

Ha kedvet kaptál egy jó kis budapesti buborékfoci élményhez, akkor itt az ideje, hogy felkeresd honlapunkat és tájékozódj a legjobb ajánlatainkról. Ilyen olcsón biztosan nem találsz társasági programot, amiben minden korosztály jól érezheti magát! Gyere, pörögjünk fel!

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

  • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
  • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
  • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

  • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
  • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
  • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.