fbpx

Bubifocizz velünk az ország területén bárhol!

Annak érdekében, hogy a buborékfocit minél több helyre eljuttassuk szeretett hazánkban, és minél több embert megmozgassunk ezzel a nagyon szórakoztató és őrülten látványos extrém sporttal, állandó budapesti pályáinkon kívül, az ország bármely pontjára kitelepülünk profi személyzettel és felszerelésekkel, mégis megfizethető árakon.

Egyetlen kritériummal kell számolnotok, amely a pályára vonatkozik, de viszonylag röviden összefoglalható:

Amennyiben a kinézett sportpálya talaja NEM beton, salak, vagy bármilyen olyan felület amely túl kemény vagy érdes, továbbá NEM gondatlanul karbantartott füves terület szúrós szárú gyomnövényzettel, éles kavicsokkal, gallyakkal, amelyek a sporteszközök anyagára veszélyesek
lehetnek, úgy akár már holnap is tudunk indulni Hozzátok. Preferáljuk a gumis ReFlex alapzatot, a parkettás tornatermeket, a vinyl sportpadlót vagy szőnyegborítást, de a műfű, a fű – amennyiben kellően meg van tisztítva a sporteszközök számára veszélyesnek minősülő tárgyaktól: kavics, faágak, stb. – is tökéletes lehet.

A pálya környezete szempontjából is van némi kérésünk: mivel a játékosok nagy lendülettel ki tudják lökni egymást a pályának kijelölt területről, így fontos, hogy a pályát kívülről határoló legalább 5 méteres szakasz is megfeleljen a fent említett szempontoknak, vagyis mentes legyen minden éles, szúró, hegyes eszköztől, kelléktől, pályaelemtől, amelyek a sporteszközök számára veszélyesek lehetnek.

Ha még fentiek tükrében sem vagytok biztosak benne, hogy az említett kikötéseknek megfelel az általatok választott pálya, kérjük, küldjetek róla fotókat az info@futballon.hu e-mail címünkre, és szívesen segítünk.

Amit a kitelepülésre vonatkozó díjszabásunkról tudni érdemes, az annyi, hogy 2-8 ballonnal minimum 2 órával kell számolnotok, és 25.000 Ft / óra az ár, 10-12 bubival pedig már 1 órára is szívesen elmegyünk Hozzátok (amennyiben benne vagytok az 1 órás távolsági zónában) és ennek a díja 30.000 Ft / óra díjon kalkulálandó. 14-40 eszközzel minden esetben kérjétek egyedi ajánlatunkat!

Kiszállási díjunk 60 Ft / km, ami Budapestről kiindulva és oda-vissza számolandó.

Az esemény helyszínének Budapesttől való távolsága a függvénye a részünkről bevállalható minimális időtartamnak, a távolsági zónák és ezzel együtt a vállalható időintervallumok az alábbiak:

0-30 km-es vonzáskörzetben (Budapesttől számolva) – minimális időtartam 1 óra. Így ha budapestiek vagytok, vagy Budapest 30 km-es vonzáskörzetében laktok, Budaörs, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Szigetszentmiklós vagy Telki térségében, akkor ingyenes kiszállással és akár 1 órás időtartamra is kérhetitek szolgáltatásunkat.

31-100 km-es zónában, szintén Budapesti kiinduló ponttal – minimális időtartam 2 óra. Vagyis ha Kecskeméten, Székesfehérváron, Tatabányán, vagy egyéb, de Budapesttől maximum 100 km-re fekvő településen szeretnétek bubifocizni, akkor minimum 2 órás játékkal és a fent említett kiszállási díjjal kell kalkulálnotok.

101-200 km-es Budapestről induló úttal – minimális időtartam 3 óra, és jó hírünk van, mert ehhez +1 órát adunk ajándékba, így egy igazán nagy volumenű eseményben gondolkodhattok, vagy akár összeszervezhettek több csapattal egy ilyen időtartamú rendezvényt, és így a kiszállási díjak is osztódnak. Tehát ha Eger, Győr, Kaposvár, Miskolc, Salgótarján, Szeged, Szekszárd, Szolnok vagy Veszprém térségét erősítitek, akkor se habozzatok megkeresni minket!

201-300 km-es távolságbanminimális időtartam 4 óra, és Nektek is áll a fenti ajánlat, mert szintén hozzácsapunk az eseményetekhez +1 ingyenes órácskát, így röpke 5 órás tiszta vidámságra számíthattok, és ugyancsak ajánljuk a másokkal való szövetkezést, hogy csökkenhessen a fajlagos km-díj. Békéscsaba, Debrecen, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg buborékfocira fel!

További alternatíva Nektek, hogy van a tarsolyunkban még egy mobil extrém sport, az Archery Tag, így simán kipróbálhatjátok mindkét játékunkat, és kombó játék esetén még 10% kedvezményt is kaptok a szolgáltatói díjainkból.

Na, mehetünk? Hívjatok vagy írjatok nekünk még ma és tali Nálatok!

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

  • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
  • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
  • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

  • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
  • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
  • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.