fbpx

Bubifocizz velünk az ország területén bárhol!

Annak érdekében, hogy a buborékfocit minél több helyre eljuttassuk szeretett hazánkban, és minél több embert megmozgassunk ezzel a nagyon szórakoztató és őrülten látványos extrém sporttal, állandó budapesti pályáinkon kívül, az ország bármely pontjára kitelepülünk profi személyzettel és felszerelésekkel, mégis megfizethető árakon.

Egyetlen kritériummal kell számolnotok, amely a pályára vonatkozik, de viszonylag röviden összefoglalható:

Amennyiben a kinézett sportpálya talaja NEM beton, salak, vagy bármilyen olyan felület amely túl kemény vagy érdes, továbbá NEM gondatlanul karbantartott füves terület szúrós szárú gyomnövényzettel, éles kavicsokkal, gallyakkal, amelyek a sporteszközök anyagára veszélyesek
lehetnek, úgy akár már holnap is tudunk indulni Hozzátok. Preferáljuk a gumis ReFlex alapzatot, a parkettás tornatermeket, a vinyl sportpadlót vagy szőnyegborítást, de a műfű, a fű – amennyiben kellően meg van tisztítva a sporteszközök számára veszélyesnek minősülő tárgyaktól: kavics, faágak, stb. – is tökéletes lehet.

A pálya környezete szempontjából is van némi kérésünk: mivel a játékosok nagy lendülettel ki tudják lökni egymást a pályának kijelölt területről, így fontos, hogy a pályát kívülről határoló legalább 5 méteres szakasz is megfeleljen a fent említett szempontoknak, vagyis mentes legyen minden éles, szúró, hegyes eszköztől, kelléktől, pályaelemtől, amelyek a sporteszközök számára veszélyesek lehetnek.

Ha még fentiek tükrében sem vagytok biztosak benne, hogy az említett kikötéseknek megfelel az általatok választott pálya, kérjük, küldjetek róla fotókat az info@futballon.hu e-mail címünkre, és szívesen segítünk.

Amit a kitelepülésre vonatkozó díjszabásunkról tudni érdemes, az annyi, hogy 2-8 ballonnal minimum 2 órával kell számolnotok, és 25.000 Ft / óra az ár, 10-12 bubival pedig már 1 órára is szívesen elmegyünk Hozzátok (amennyiben benne vagytok az 1 órás távolsági zónában) és ennek a díja 30.000 Ft / óra díjon kalkulálandó. 14-40 eszközzel minden esetben kérjétek egyedi ajánlatunkat!

Kiszállási díjunk 60 Ft / km, ami Budapestről kiindulva és oda-vissza számolandó.

Az esemény helyszínének Budapesttől való távolsága a függvénye a részünkről bevállalható minimális időtartamnak, a távolsági zónák és ezzel együtt a vállalható időintervallumok az alábbiak:

0-30 km-es vonzáskörzetben (Budapesttől számolva) – minimális időtartam 1 óra. Így ha budapestiek vagytok, vagy Budapest 30 km-es vonzáskörzetében laktok, Budaörs, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Szigetszentmiklós vagy Telki térségében, akkor ingyenes kiszállással és akár 1 órás időtartamra is kérhetitek szolgáltatásunkat.

31-100 km-es zónában, szintén Budapesti kiinduló ponttal – minimális időtartam 2 óra. Vagyis ha Kecskeméten, Székesfehérváron, Tatabányán, vagy egyéb, de Budapesttől maximum 100 km-re fekvő településen szeretnétek bubifocizni, akkor minimum 2 órás játékkal és a fent említett kiszállási díjjal kell kalkulálnotok.

101-200 km-es Budapestről induló úttal – minimális időtartam 3 óra, és jó hírünk van, mert ehhez +1 órát adunk ajándékba, így egy igazán nagy volumenű eseményben gondolkodhattok, vagy akár összeszervezhettek több csapattal egy ilyen időtartamú rendezvényt, és így a kiszállási díjak is osztódnak. Tehát ha Eger, Győr, Kaposvár, Miskolc, Salgótarján, Szeged, Szekszárd, Szolnok vagy Veszprém térségét erősítitek, akkor se habozzatok megkeresni minket!

201-300 km-es távolságbanminimális időtartam 4 óra, és Nektek is áll a fenti ajánlat, mert szintén hozzácsapunk az eseményetekhez +1 ingyenes órácskát, így röpke 5 órás tiszta vidámságra számíthattok, és ugyancsak ajánljuk a másokkal való szövetkezést, hogy csökkenhessen a fajlagos km-díj. Békéscsaba, Debrecen, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg buborékfocira fel!

További alternatíva Nektek, hogy van a tarsolyunkban még egy mobil extrém sport, az Archery Tag, így simán kipróbálhatjátok mindkét játékunkat, és kombó játék esetén még 10% kedvezményt is kaptok a szolgáltatói díjainkból.

Na, mehetünk? Hívjatok vagy írjatok nekünk még ma és tali Nálatok!