fbpx

Buborékfoci ÉLŐ adásban

A Futballon Kft. 2013-ban alapult, hogy a Norvégiából származó nagysikerű buborékfocit megismertessük Magyarországgal is, azóta is szüntelenül teszünk érte nap mint nap, hogy egyre több honfitársunk kipróbálhassa és szerethessen bele eme remek eszement cselekedetbe.

Te próbáltad már?

Tudnod kell, hogy a buborékfoci boldogsághormon termelő hatással bír, tökéletes unaloműző, jó antidepresszáns, stresszoldó, fejleszti a közösségi szellemet, továbbá – bármilyen meglepő – abszolút koedukált és visszatarthatatlan nevetőgörcsöt okoz, egyre figyelj, válaszd az eredetit, a Futballon-team az egyetlen, aki 100% nevetés garanciát vállal, nem véletlenül, Veled együtt, a Te véleményed tükrében hangoljuk szolgáltatás csomagjainkat.

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy manapság már olyan világban élünk, ami nem impressziókra épül, hanem elköteleződésre, így nem is szaporítjuk a szót, inkább megmutatjuk kedvenc médiamegjelenéseinket, és döntsd el Te, hogy mi lesz az attitűdöd ehhez a 100%-osan biztonságos és hihetetlenül humoros extrém sporthoz!

A TV2 sztárjai, Szekeres Nóra és Váczi Gergő, valamint Hien is magukra öltötték a védelmező bubikat a Milka Bubbly promócióján, kibillentek egyensúlyukból, és egy könnyed, mókás világba repültek át, nézd meg a TV2 Aktív videóját! Az Extrém Activityben is okoztunk néhány mókás pillanatot a résztvevőknek.

Persze az RTL Klub sem létezhet éltető buborékok nélkül, így a Barátok közt forgatásán élesben teszteltük, hogy valóban helytálló-e a 100%-osan biztonságos jelző a ballonokra, az eredményt itt csekkolhatod! Felpezsdítettük a hangulatot az Éjjel-Nappal Budapest adásában is.

Akár hiszed, akár nem a Spektrum Brutális Fizika című ismeretterjesztő műsor 2 évadának premierjében a Futballon közreműködésével rendhagyó módon mutatják be a tehetetlenség törvényét! Newton bölcsője élő emberekkel? Ilyet még biztosan nem láttál, ne hagyd ki, mert megbánod!

Nemrég volt szerencsénk együtt forgatni a Nomád zenekarral is, akik kipróbálták a sport UV-verzióját is, és nagyon élvezték, kíváncsi vagy? – Csekkold!, és ha nem kaptál kedvet, hogy most rögtön kipróbáld saját magadon ezt az élményt, akkor megnézheted hosszabb verzióban is a srácok kalandjait!

Na? Érzed a bubble-hatást? Gondolj csak bele, egy burokban vagy melegben és minden happy, kell ennél több? Gyere, pezsegj fel és foglald le ma az időpontodat nálunk!

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

  • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
  • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
  • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

  • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
  • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
  • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.