fbpx

Buborékfoci ÉLŐ adásban

A Futballon Kft. 2013-ban alapult, hogy a Norvégiából származó nagysikerű buborékfocit megismertessük Magyarországgal is, azóta is szüntelenül teszünk érte nap mint nap, hogy egyre több honfitársunk kipróbálhassa és szerethessen bele eme remek eszement cselekedetbe.

Te próbáltad már?

Tudnod kell, hogy a buborékfoci boldogsághormon termelő hatással bír, tökéletes unaloműző, jó antidepresszáns, stresszoldó, fejleszti a közösségi szellemet, továbbá – bármilyen meglepő – abszolút koedukált és visszatarthatatlan nevetőgörcsöt okoz, egyre figyelj, válaszd az eredetit, a Futballon-team az egyetlen, aki 100% nevetés garanciát vállal, nem véletlenül, Veled együtt, a Te véleményed tükrében hangoljuk szolgáltatás csomagjainkat.

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy manapság már olyan világban élünk, ami nem impressziókra épül, hanem elköteleződésre, így nem is szaporítjuk a szót, inkább megmutatjuk kedvenc médiamegjelenéseinket, és döntsd el Te, hogy mi lesz az attitűdöd ehhez a 100%-osan biztonságos és hihetetlenül humoros extrém sporthoz!

A TV2 sztárjai, Szekeres Nóra és Váczi Gergő, valamint Hien is magukra öltötték a védelmező bubikat a Milka Bubbly promócióján, kibillentek egyensúlyukból, és egy könnyed, mókás világba repültek át, nézd meg a TV2 Aktív videóját! Az Extrém Activityben is okoztunk néhány mókás pillanatot a résztvevőknek.

Persze az RTL Klub sem létezhet éltető buborékok nélkül, így a Barátok közt forgatásán élesben teszteltük, hogy valóban helytálló-e a 100%-osan biztonságos jelző a ballonokra, az eredményt itt csekkolhatod! Felpezsdítettük a hangulatot az Éjjel-Nappal Budapest adásában is.

Akár hiszed, akár nem a Spektrum Brutális Fizika című ismeretterjesztő műsor 2 évadának premierjében a Futballon közreműködésével rendhagyó módon mutatják be a tehetetlenség törvényét! Newton bölcsője élő emberekkel? Ilyet még biztosan nem láttál, ne hagyd ki, mert megbánod!

Nemrég volt szerencsénk együtt forgatni a Nomád zenekarral is, akik kipróbálták a sport UV-verzióját is, és nagyon élvezték, kíváncsi vagy? – Csekkold!, és ha nem kaptál kedvet, hogy most rögtön kipróbáld saját magadon ezt az élményt, akkor megnézheted hosszabb verzióban is a srácok kalandjait!

Na? Érzed a bubble-hatást? Gondolj csak bele, egy burokban vagy melegben és minden happy, kell ennél több? Gyere, pezsegj fel és foglald le ma az időpontodat nálunk!