fbpx

Buborékfoci legénybúcsúra? Igeeeeen!

legénybúcsú nyilván egy olyan esemény minden vőlegény életében, amire mindig emlékezni szeretne, DE ebbe persze mindig beleszól az elfogyasztott alkohol mennyisége…Tudtátok, hogy az első legénybúcsúkat a spártai katonák tartották az esküvőjük előtt? Azóta persze ez a hagyomány már az egész világon elterjedt, bár az elmúlt évszázadok alatt rengeteget változott a formája, és országonként eltérő módon jelenik meg.Míg régen azért ragaszkodtak a legénybúcsúhoz, hogy a házasságot megóvják a démonoktól, addig ma már ez egy olyan hagyomány, amit minden házasodni készülő férfinak illik követni, mert ez is szerves része az esküvő előtti készülődésnek. Úgy tartják, hogy a vőlegény ekkor bulizhat egyet utoljára szabadon a barátaival, minden kötöttség nélkül. Persze tudjuk, hogy ez csak elméletben van így, de nincs azzal semmi baj, ha a srácok ezen az éjszakán kirúgnak a hámból, és jól érzik magukat. Ugye csajok?

Napjainkban már számtalan módon megszervezhettek egy legénybúcsút, de egy biztos: bárhogyan alakul az este, a lényeg az, hogy emlékezetes legyen, na ehhez adunk Nektek most egy tökéletes tippet!

Állítsátok össze egy tuti csapatot és irány a buborékfoci pálya egy felejthetetlen élményért! Miért érdemes a buborékfocit választanotok?

Egy legénybúcsú lényege, hogy összehozza a csapatotokat és méltón megünnepeljétek a barátotok utolsó házasság előtti napjait. Nincs több ilyen nap, ezért jól kell választanotok! Mostanában egyre kevésbé divat extrém vagy túlzottan pikáns szórakozásokat választani, hiszen senki nem akarja kellemetlen helyzetbe hozni a barátját. Olyan program kell, amit mindenki élvez és részt tud benne venni minden különleges előkészület nélkül. Na, a buborékfoci pont ilyen!

A programban az újdonság ereje, a szórakozás és a felejthetetlen élmény lehetősége mind-mind megtalálható, nem szükséges semmilyen előtudás, a nevetés viszont garantált.

Nem utolsó szempont az sem, hogy teljesen biztonságos extrém sportról beszélünk, nem tudtok megsérülni, nincs kockázat. A játékot minden korosztály játszhatja, nincs semmihez sem kötve, így bárkit hívhattok a csapatba. Természetesen a józan ész szabályai itt is érvényesek, illetve ittas vendégeket nem engedünk a pályára, saját testi épségük érdekében.

Találjatok ki az ünnepeltnek egyedi kihívásokat a buborékfocihoz! Legyen ez az ő napja, de ne jusson el könnyen a jutalmához.

Figyelembe véve, hogy a délután jó részére elég programot ad a buborékfoci, az ár-érték arány végtelenül kedvező. Csapatként nevezve a költségek tovább oszlanak. A játékhoz semmit sem kell vennetek, a pályát, a bubikat, a labdátés a játékvezetőt is mi intézzük! Ha ezt mind összeadjuk, akkor már bőven megéri.

Gyerünk, vágjatok bele a program összeállításba már ma, foglaljátok le az időpontotokat most!

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

  • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
  • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
  • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

  • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
  • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
  • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.