fbpx

Buborékfoci legénybúcsúra? Igeeeeen!

legénybúcsú nyilván egy olyan esemény minden vőlegény életében, amire mindig emlékezni szeretne, DE ebbe persze mindig beleszól az elfogyasztott alkohol mennyisége…Tudtátok, hogy az első legénybúcsúkat a spártai katonák tartották az esküvőjük előtt? Azóta persze ez a hagyomány már az egész világon elterjedt, bár az elmúlt évszázadok alatt rengeteget változott a formája, és országonként eltérő módon jelenik meg.Míg régen azért ragaszkodtak a legénybúcsúhoz, hogy a házasságot megóvják a démonoktól, addig ma már ez egy olyan hagyomány, amit minden házasodni készülő férfinak illik követni, mert ez is szerves része az esküvő előtti készülődésnek. Úgy tartják, hogy a vőlegény ekkor bulizhat egyet utoljára szabadon a barátaival, minden kötöttség nélkül. Persze tudjuk, hogy ez csak elméletben van így, de nincs azzal semmi baj, ha a srácok ezen az éjszakán kirúgnak a hámból, és jól érzik magukat. Ugye csajok?

Napjainkban már számtalan módon megszervezhettek egy legénybúcsút, de egy biztos: bárhogyan alakul az este, a lényeg az, hogy emlékezetes legyen, na ehhez adunk Nektek most egy tökéletes tippet!

Állítsátok össze egy tuti csapatot és irány a buborékfoci pálya egy felejthetetlen élményért! Miért érdemes a buborékfocit választanotok?

Egy legénybúcsú lényege, hogy összehozza a csapatotokat és méltón megünnepeljétek a barátotok utolsó házasság előtti napjait. Nincs több ilyen nap, ezért jól kell választanotok! Mostanában egyre kevésbé divat extrém vagy túlzottan pikáns szórakozásokat választani, hiszen senki nem akarja kellemetlen helyzetbe hozni a barátját. Olyan program kell, amit mindenki élvez és részt tud benne venni minden különleges előkészület nélkül. Na, a buborékfoci pont ilyen!

A programban az újdonság ereje, a szórakozás és a felejthetetlen élmény lehetősége mind-mind megtalálható, nem szükséges semmilyen előtudás, a nevetés viszont garantált.

Nem utolsó szempont az sem, hogy teljesen biztonságos extrém sportról beszélünk, nem tudtok megsérülni, nincs kockázat. A játékot minden korosztály játszhatja, nincs semmihez sem kötve, így bárkit hívhattok a csapatba. Természetesen a józan ész szabályai itt is érvényesek, illetve ittas vendégeket nem engedünk a pályára, saját testi épségük érdekében.

Találjatok ki az ünnepeltnek egyedi kihívásokat a buborékfocihoz! Legyen ez az ő napja, de ne jusson el könnyen a jutalmához.

Figyelembe véve, hogy a délután jó részére elég programot ad a buborékfoci, az ár-érték arány végtelenül kedvező. Csapatként nevezve a költségek tovább oszlanak. A játékhoz semmit sem kell vennetek, a pályát, a bubikat, a labdátés a játékvezetőt is mi intézzük! Ha ezt mind összeadjuk, akkor már bőven megéri.

Gyerünk, vágjatok bele a program összeállításba már ma, foglaljátok le az időpontotokat most!