fbpx

Buborékfoci, mint karácsonyi ajándék

Lassan itt a karácsony, Te is még koslatsz az ajándékok után? Vagy netán még rosszabb: még csak az ajándéklistát írod? Nem mondod, hogy még ötleted sincs? Akkor mi most segítünk!

Kerüld el a karácsonyi őrült dömpinget, és ne aggódj a méret vagy a színválasztás miatt, hiszen az igazi ajándék nem kézzelfogható. Ajándékozz szeretetteidnek életre szóló élményt karácsonyra, csúsztass a fa alá egy buborékfoci ajándékkupont, és éljétek át közösen a fellegekbe repítő buborékhatást!

Miért is jó ez Neked?

Nyilván több barátod van, valószínűleg a családból is vannak páran a listádon, és még a munkatársaknak is kéne kapni valamit? Óriási hírünk van, mert ezzel a csapatjátékkal nem kell egyesével ötletelgetni, hanem kollektíven megajándékozhatod az egész társaságot, sőőőt a hab a tortán, hogy magadat is meglepheted, hiszen a banda valószínűleg Veled együtt szeretné majd átélni ezt a kalandot.

Gondolkodhatsz sima buborékfociban, UV-buborékfociban vagy akár kombinálhatod is a már említett játékokat archery tag-gel, csak arra leszünk kíváncsiak, hogy hányan szeretnétek majd érkezni valamikor 2020-ban (2020-ban végig érvényes az utalvány), és melyik pályánkat preferálnátok, és már csináljuk is a kupont, amit elküldünk egy gyors csekkingre, majd az elfogadás után intézzük az anyagi részt, és már élesedik is a voucher, amit kinyomtathatsz, átkötheted egy csodás masnival, és kész a meglepetés körút.

Ha azon aggódsz, hogy mi lesz a gyerekekkel vagy a bagázs hölgy tagjaival, akkor szeretnénk eloszlatni a kételyeidet, játékaink koedukáltak, és 7-8 éves kortól a kisebbek is simán csatlakozhatnak, hiszen direkt nekik való kisebb méretű bubikkal is rendelkezünk.

Szóval engedd el a stresszt és add át magad az adventi hangolódásnak, és várjuk együtt a karácsony csodáját, csak hívj minket még ma vagy írj nekünk!

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

  • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
  • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
  • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

  • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
  • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
  • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.