fbpx

Buborékfoci, mint karácsonyi ajándék

Lassan itt a karácsony, Te is még koslatsz az ajándékok után? Vagy netán még rosszabb: még csak az ajándéklistát írod? Nem mondod, hogy még ötleted sincs? Akkor mi most segítünk!

Kerüld el a karácsonyi őrült dömpinget, és ne aggódj a méret vagy a színválasztás miatt, hiszen az igazi ajándék nem kézzelfogható. Ajándékozz szeretetteidnek életre szóló élményt karácsonyra, csúsztass a fa alá egy buborékfoci ajándékkupont, és éljétek át közösen a fellegekbe repítő buborékhatást!

Miért is jó ez Neked?

Nyilván több barátod van, valószínűleg a családból is vannak páran a listádon, és még a munkatársaknak is kéne kapni valamit? Óriási hírünk van, mert ezzel a csapatjátékkal nem kell egyesével ötletelgetni, hanem kollektíven megajándékozhatod az egész társaságot, sőőőt a hab a tortán, hogy magadat is meglepheted, hiszen a banda valószínűleg Veled együtt szeretné majd átélni ezt a kalandot.

Gondolkodhatsz sima buborékfociban, UV-buborékfociban vagy akár kombinálhatod is a már említett játékokat archery tag-gel, csak arra leszünk kíváncsiak, hogy hányan szeretnétek majd érkezni valamikor 2020-ban (2020-ban végig érvényes az utalvány), és melyik pályánkat preferálnátok, és már csináljuk is a kupont, amit elküldünk egy gyors csekkingre, majd az elfogadás után intézzük az anyagi részt, és már élesedik is a voucher, amit kinyomtathatsz, átkötheted egy csodás masnival, és kész a meglepetés körút.

Ha azon aggódsz, hogy mi lesz a gyerekekkel vagy a bagázs hölgy tagjaival, akkor szeretnénk eloszlatni a kételyeidet, játékaink koedukáltak, és 7-8 éves kortól a kisebbek is simán csatlakozhatnak, hiszen direkt nekik való kisebb méretű bubikkal is rendelkezünk.

Szóval engedd el a stresszt és add át magad az adventi hangolódásnak, és várjuk együtt a karácsony csodáját, csak hívj minket még ma vagy írj nekünk!