fbpx

Buborékfoci opciók a kánikulában

A nyári nagymelegben a szervezetnek extrém igényei vannak, amelyekre feltétlenül oda kell figyelni buborékfocizás közben is, hiszen a sport nagyon fontos ilyenkor is, de mindig az a legfontosabb, hogy egészséges keretek között tudjuk űzni. Éppen ezért ezeket a szabályokat feltétlenül tartsd be!

Ha inkább a beltéri mozgást szereted

…akkor szerencséd van. Több szuper, légkondival hűtött, beltéri pályánkon is szívesen állunk rendelkezésedre, és ezeken a helyeken a nap bármely szakaszában bátran bubifocizhatsz. Nagyon fontos azonban, hogy a kinti hőmérséklethez képest ne legyen túlságosan lehűtve a levegő, a kinti-benti hőmérséklet változása ugyanis könnyedén megterhelheti a szervezetet. Arra is figyelj, hogy a légkondi alatt soha ne állj, ilyenkor ugyanis fokozott az izzadás, a közvetlen hideg levegő pedig ilyenkor könnyen megfázást, torokgyulladást okozhat.

Ha a kültéri sportok szerelmese vagy

…akkor se csüggedj, szuper ajánlatunk van a Számodra is, ugyanis van egy felülről fedett, viszont oldalról nyitott pályánk is, ahol az erős napsugarak elől védve, viszont a kellemes szellő hűtő hatásában focizhatsz. Itt nem feltétlenül kell a kora reggeli és a naplemente környéki legideálisabb időszakra hagyatkoznod!

Van néhány alapszabály, amire azért nem árt kiemelten figyelni buborékfocizás közben sem, fussuk végig őket, gyere!

 1. A kánikula időszakában ne terheljük le azért túlzottan magunkat egy-egy edzéssel. Ez az időszak nem alkalmas arra, hogy új egyéni csúcsokat érjünk el. A nagy melegben kerüljük az intenzív edzéseket, részesítsük előnyben a könnyebb, kisebb intenzitásúakat. Amennyiben hosszabb ideje rendszeresen edzünk, akkor nem kell aggódnunk a teljesítményromlás miatt.
 2. Figyeljünk edzés közben is a szervezetünk jelzéseire. Amennyiben fejfájás, szédülés, kábultság, émelygés, hányinger, hányás, a beszéd és a járás zavara, izomgörcsök lépnek fel, akkor hagyjuk abba a sportolást.
 3. Próbáljuk meg az edzéseinket a nyáron a legalkalmasabb időszakokra, a kora reggelre, vagy a hűvösebb esti órákra időzíteni.
 4. Öltözködjünk az időjárásnak megfelelően. Kerüljük a pamut ruházatot, hiszen az gyorsan megszívja magát vízzel, részesítsük előnyben a könnyű, jól szellőző, lég és izzadtság áteresztő technikai ruházatot.
 5. A fejet érő közvetlen napsugárzás napszúráshoz vezethet, ha a szabadban sportolunk, vigyünk magunkkal valamilyen szellőző fejfedőt.
 6. Fontos a zokni viselete a felületi bőrsérülések megelőzése és a higiénia miatt.
 7. Ha kültéri pályát választunk, akkor a sportolás ideje alatt hosszasan kitesszük a bőrünket a nap irritációjának, melynek könnyen leégés lehet a vége, ezért ilyenkor is védekezzünk fényvédő krémmel.
 8. Életfolyamataink, hőszabályozásunk normális működésének előfeltétele a szervezet megfelelő folyadéktelítettsége. Ennek biztosítása – különösen a nagy melegben – kiemelt figyelmet igényel. Ügyeljünk arra, hogy eleve úgy induljunk el, hogy folyadék háztartásunk egyensúlyban legyen, és sportolás közben, főleg, ha az elhúzódó, folyamatosan pótoljuk az elvesztett folyadékot!

Szóval, ha már így is úgy is izzadsz, akkor közben szórakozz egy jót, bubifocizz velünk, és közben hűtsd el magad egy jéghideg sörrel vagy proseccoval! Ne habozz, foglalj időpontot most!

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

 • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
 • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
 • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

 • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
 • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
 • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.