fbpx

Budapesti szórakoztatási körkép

avagy mit csináljak egy jó kis buborékfoci élmény után?

Magyarország fővárosa európai város, a szó minden értelmében – szellemi, kulturális, tudományos és gazdasági jelentőségét tekintve egyaránt. Bár Budapest – Európa egyik “legfiatalabb” fővárosa több, mint ezeréves múlttal rendelkezik, sőt Pest és Buda szabad királyi városoknak, valamint Óbuda mezővárosnak, mint lakott településnek története, a homályba vész. Az ellentmondás pusztán látszólagos, és abból ered, hogy a három város csupán a múlt század második felében egyesült. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják. Rendkívül közkedvelt turisztikai és szórakoztató célpont nemcsak az európaiak, hanem az egész világ számára. De vegyük csak végig a teljesség igénye nélkül, hogy mivel is üthetnéd el budapesti napjaidat a város nevezetességeinek megtekintése és egy eszméletlen buborékfoci élmény után, nézzük:

UV-BUBORÉKFOCI

Állj át a sötét oldalra, és buborékfocizz UV fényben! A közkedvelt buborékfoci nyújtotta szórakoztató élmény kiegészült egy sci-fi filmekbe illő fantasztikus látványvilággal, így pillanatok alatt egy új világban találhatjátok magatok. Egy Magyarországon (sőt a világon) egyedülálló, speciálisan felépített helyszín, ahol a kizárólag UV-fényekkel megvilágított ketrecfoci-pálya a teljes sötétségből kiemel minden játékhoz szükséges látnivalót a játékosok számára – de semmi többet. A vizuális élmény mellett a főszerepben természetesen itt is a látványos ütközések állnak, amelyek egy izomcsoportot dolgoztatnak meg leginkább: mégpedig a rekeszizmokat.

ARCHERY TAG

Uralkodjon el köztetek a káosz egy játék erejéig, kezdődhet az éhezők viadala! Leginkább e közkedvelt filmhez hasonlítható ez az íjász küzdelem, amit kínálunk számotokra, közismertebb nevén „Archery Tag”. Adrenalinnal telített taktikai csapatsportként egy kitűnő alternatíva legénybúcsúkra. Egy fedezékekkel teli pályán két csapatban harcoltok egymás ellen paintball-hoz hasonlóan, csak itt puska helyett íjjal kell lőjétek egymást (természetesen maximálisan biztonságos, tompa végű íjvesszőkkel), illetve különböző izgalmas játéktematikák közül választhattok, attól függően, hogy mennyire bírjátok a kiképzést . Játékmester vezényletével zajlik a küzdelem.

PAINTBALL

Ha szerettétek a CS-t meg a COD-ot, akkor itt az ideje, hogy élőben is kipróbáljátok, hogy milyen egymásra lövöldözni, komolyabb következmények nélkül. A paintball egy igazán férfias extrém sport, aminek nyoma a bőrödön pár napig látszik, az emlékekben viszont örökké élni fog. Kültéri és beltéri helyszínek nyitva állnak az év minden napján, így időjárási körülményektől nem kell tartanotok.

SHOOTING

A felgyülemlett agresszió és felesleges energiák egyik legjobb levezetője a lövés éles fegyverrel! Éld át, hogy milyen érzés, amikor a pisztoly, vagy gépfegyver hűvös markolata a kezeid közé szorul, és csak az ujjad mozdulatára vár, hogy elsüsd. Próbáljatok ki sok-sok típusú fegyvert, biztosan akad olyan, ami valamelyik lövöldözős játékod nagy kedvence volt.

BEERBOAT

Nem mindennapi városnézés! Szeretnétek átélni Budapest legszebb látképét a Dunáról? Szálljatok vízre sörhajóinkkal, és idegenvezetőnk irányításával evezzetek át Budapest szívén, miközben rengeteg érdekességgel szolgálunk a túra folyamán látott nevezetességekről, épületekről, hidakról és természetesen a Dunáról. De hát hogyan is létezhetne egy jó program sör nélkül? Sehogy! A túra folyamán mindenki jéghideg magyar sörrel feltöltött sörsisakkal a fején száll fel a fedélzetre! Kérjetek csinos idegenvezető lányt a túrátokra, evezettek naplementekor vagy az este lélegzetelállítóan kivilágított város közepén, és kikötéskor folytatódjon akár az élmény egy dunaparti BBQ-zás társaságában.

SPA PARTY

Budapest leginkább két dologról híres: a bulizásról és a jó fürdőkről! Kíváncsi vagy milyen élmény, ha ezt a kettőt ötvözzük?  Télen fedett, nyáron kültéri fürdő helyszínre kalauzolunk el Titeket a legmenőbb bulikba, ahol este 10:30–tól egészen hajnali 03:00 óráig tombolhattok a medencékben. Figyelem, semmi sem marad szárazon!

És ha mindezen végigmentetek, és még mindig bírjátok, akkor szóljatok nyugodtan, még bőven van ajánlatunk Számotokra, keressetek Bennünket éjjel-nappal, bármikor, szívesen állunk rendelkezésetekre.

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

  • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
  • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
  • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

  • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
  • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
  • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.