fbpx

Cél a tökéletes legénybúcsú

Lassan beindul az őszi és téli esküvőszezon is. Az esküvőszervezéssel egy időben azonban nem árt elgondolkodni a legénybúcsú szervezésén sem, ha tökéletes estét szeretnétek, akkor ugyanis alapos tervezésre van szükség!

Egy legénybúcsút alapvetően más misztikum övez, mint egy lánybúcsút. Ezt bizonyítandón a filmvilág számtalan remekművel tisztelgett e témának. Őrületes, vad bulik rendőrjelmezbe bújt táncoslányokkal és egy kisebb drogériát megszégyenítő alkoholmennyiséggel, gyertek, gondolkodjunk el együtt, hogy mik is a fő dolgok, amikre nem árt odafigyelnetek!

Tippek a tökéletes legénybúcsú szervezéséhez

Nem is gondoltátok volna, hogy milyen messzire nyúlik vissza a legénybúcsú hagyománya. Először a spártai katonák tartottak legénybúcsút az esküvő előtt, később pedig egész Európában elterjedt ez a szokás. A legénybúcsú lényege azonban rengeteget változott az idők során. Régen spirituális jelleggel bírt, úgy hitték ugyanis, hogy a legénybúcsú után a házasság védetté válik a gonosz démonokkal szemben. Manapság viszont már csak a féktelen bulizásról szól, a vőlegény ezen az estén ünnepel utoljára független férfiként a barátaival az esküvő előtt.

A tökéletes legénybúcsú fő jellemzője az, hogy emlékezetes marad mind a vőlegény, mind pedig a meghívottak számára. Egy jól sikerült legénybúcsú még évek múlva is beszédtéma lehet a baráti körben, így érdemes átgondolni a szervezést. Ehhez adunk most néhány szuper tippet!

Hogy mitől lesz tökéletes a legénybúcsú?

  • Szervezzétek meg időben a legénybúcsút, és az időpontja néhány héttel korábban legyen, mint az esküvőé. Tartsátok egyszerre a lánybúcsúval, így az esetleges hiszti és féltékenykedés is elmarad, hisz a menyasszony sem rágódik otthon, amíg ti őrülten buliztok!
  • Ne legyetek túl sokan, a szűk baráti kör és rokonok legyenek meghívva, így biztosan egész este együtt maradtok, és nem fog szétszéledni a csapat.
  • Találjatok ki egy témát, ami köré szervezitek a legénybúcsút, illetve döntsétek el, hogy csak bulizni akartok, vagy különböző feladatokat is végre kell majd hajtania a vőlegénynek.
  • Ha szeretnétek speciális felszerelést, például egyedi pólót, ezeket is tervezzétek meg időben, hogy biztosan elkészüljenek a legénybúcsú napjára!

Ha már kitaláltátok, milyen bulit is szeretnétek, akkor jöhet a helyszín kiválasztása, legyen mondjuk Budapest! 🙂 Ha tematikus legénybúcsú lesz, vagy esetleg extrém programot terveztek, jó ötlet lehet egy Budapest nevezetességeit feltáró sörrafting evezés a Dunán, íjászharc vagy akár egy hipervicces buborékfoci is. Ha felkeltette az érdeklődésedet bármelyik programunk, kattints ide, és percek alatt leszervezzük Neked az évszázad legénybúcsúját!

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

  • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
  • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
  • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

  • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
  • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
  • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.