fbpx

Csapatépítő programok cégeknek Budapesten

A technika világában élünk, így könnyen előfordulhat, hogy bár a napunk nagy részét munkatársainkkal töltjük, mégis magányosak vagyunk. Az irodai kollektíva, az iskolai csoport, vagy az egy kirendeltségen dolgozó kollégák a munka hevében gyakran elfelejtenek megismerkedni egymással. Ha zavart hangulatban telnek a közös ebédek, ha nem esik jól a többiekkel beülni valahová egy fárasztó nap után, vagy úgy érzed, nem hívhatod fel a munkatársadat, ha problémád van, akkor bizony itt az ideje egy céges csapatépítésnek!

A csapatépítő tréning célja

A csapatfejlesztő tréning célja, hogy a cég munkatársai jobb együttműködést és csapatmunkát tanuljanak, jobban megismerjék egymást és összecsiszolódjanak, ezáltal hatékonyabban működő csapattá váljanak.

A tréning az egyén és a csapat együttes fejlesztésére koncentrál, játékos feladatokkal fejleszti a munkatársak közötti kommunikációt, és erősíti a csoportkohéziót. A tréning kiváló módja a céggel való azonosulás kialakításának. Egy igazán összetartó munkahelyi közösség sokkal motiváltabbá teszi a benne dolgozó embereket. Ezt segítheti elő egy hatékony csapatépítés.

Mitől hatékony a csapatépítés?

 • A csapatfejlesztő tréning hatékonysága a közösen átélt intenzív élményeken alapul. A csapattagok közösen mennek át sok-sok igen intenzív és pozitív élményen, amelyek aztán a csoport közös emlékeivé, a csoport identitásának meghatározó történéseivé válnak. Ezek az élmények beépülnek a tagok emlékezetébe és gondolatvilágába, és a továbbiakban mint egy láthatatlan szálként kötik majd össze az egyes embereket a csoporttal.
 • A tréning során a csapattagok olyan szituációkba kerülnek bele sűrítetten és játékos formában, melyekre az életben ritkán kerül sor, és általában akkor is csak feszült helyzetekben. Itt viszont játékos keretek között kell megtanulniuk az együttműködést, az egymásra hangolódást, a többiektől való függés élményét, vagy éppen akár azt milyen vezetőként helytállni.
 • A tréning nem csak a csoport szintjén nyújt új élményeket, hanem az egyének önismeretét és identitás-fejlődését is segíti, azáltal, hogy a csoporttagok olyan szituációkba kerülnek, amelyek kihívást hordoznak, és ahol új, eddig még ismeretlen készségeik használatára van szükség. Ezen kívül, a csoporttagok egymásra is reflektálnak, ezzel tükröt tartva egymásnak, elősegítve a jobb önismeretet.

Miért válaszd csapatépítő buborékfoci vagy íjászharc programunkat?

 • erősíti az egymás közötti bizalmat és kötődést
 • egyénileg is sikerélményben lesz részetek, de a csapat ezt még jobban erősíti
 • hat az egymás közötti kommunikációra és együttműködésre
 • kiléptek kicsit a mókuskerékből, mindennapokból, ez CSAK rólatok szól
 • növeli a problémák megoldásának hatékonyságát
 • valódi értéket, élményt kaptok
 • a tréning segít, hogy jobban dolgozzatok együtt, így a munkában is nő az eredményesség
 • fejleszti a vezetői készséget
 • amit egy innovatív élmény tud nyújtani, az az élet más területére, így a munkában való teljesítésre is pozitív hatással van

A csapatfejlesztő tréningeinknek létezik indoor (beltéri) és outdoor (szabadtéri) változata, de lényegüket tekintve ezek nem különböznek.

Egész napos összetett, komplex csapatépítőt szerveznél?

Semmi akadálya. Amennyiben prezentációs tréninget és cateringet is szeretnétek, szívesen állunk rendelkezésetekre ezeken a területeken is. Több-pályás sportkomplexumunk, rendezvénytermünk, kiszolgáló személyzetünk tökéletes alapot biztosít nagy létszámú csapatépítő tréningek, komoly tárgyalások, konferenciák, céges rendezvények tökéletes lebonyolítására is.

Amennyiben a csapatépítés elszámolása is kiemelt prioritás Számotokra, ebben is a segítségetekre leszünk, hiszen minden esetben számlát is biztosítunk az együttműködésről.

Budapesti céges rendezvény esetén:

Vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot itt, és az igények pontos feltérképezése után személyre szabott ajánlatot adunk. Az élményfaktor nálunk garantáltan magas!