fbpx

Csapatépítő programok cégeknek Budapesten

A technika világában élünk, így könnyen előfordulhat, hogy bár a napunk nagy részét munkatársainkkal töltjük, mégis magányosak vagyunk. Az irodai kollektíva, az iskolai csoport, vagy az egy kirendeltségen dolgozó kollégák a munka hevében gyakran elfelejtenek megismerkedni egymással. Ha zavart hangulatban telnek a közös ebédek, ha nem esik jól a többiekkel beülni valahová egy fárasztó nap után, vagy úgy érzed, nem hívhatod fel a munkatársadat, ha problémád van, akkor bizony itt az ideje egy céges csapatépítésnek!

A csapatépítő tréning célja

A csapatfejlesztő tréning célja, hogy a cég munkatársai jobb együttműködést és csapatmunkát tanuljanak, jobban megismerjék egymást és összecsiszolódjanak, ezáltal hatékonyabban működő csapattá váljanak.

A tréning az egyén és a csapat együttes fejlesztésére koncentrál, játékos feladatokkal fejleszti a munkatársak közötti kommunikációt, és erősíti a csoportkohéziót. A tréning kiváló módja a céggel való azonosulás kialakításának. Egy igazán összetartó munkahelyi közösség sokkal motiváltabbá teszi a benne dolgozó embereket. Ezt segítheti elő egy hatékony csapatépítés.

Mitől hatékony a csapatépítés?

 • A csapatfejlesztő tréning hatékonysága a közösen átélt intenzív élményeken alapul. A csapattagok közösen mennek át sok-sok igen intenzív és pozitív élményen, amelyek aztán a csoport közös emlékeivé, a csoport identitásának meghatározó történéseivé válnak. Ezek az élmények beépülnek a tagok emlékezetébe és gondolatvilágába, és a továbbiakban mint egy láthatatlan szálként kötik majd össze az egyes embereket a csoporttal.
 • A tréning során a csapattagok olyan szituációkba kerülnek bele sűrítetten és játékos formában, melyekre az életben ritkán kerül sor, és általában akkor is csak feszült helyzetekben. Itt viszont játékos keretek között kell megtanulniuk az együttműködést, az egymásra hangolódást, a többiektől való függés élményét, vagy éppen akár azt milyen vezetőként helytállni.
 • A tréning nem csak a csoport szintjén nyújt új élményeket, hanem az egyének önismeretét és identitás-fejlődését is segíti, azáltal, hogy a csoporttagok olyan szituációkba kerülnek, amelyek kihívást hordoznak, és ahol új, eddig még ismeretlen készségeik használatára van szükség. Ezen kívül, a csoporttagok egymásra is reflektálnak, ezzel tükröt tartva egymásnak, elősegítve a jobb önismeretet.

Miért válaszd csapatépítő buborékfoci vagy íjászharc programunkat?

 • erősíti az egymás közötti bizalmat és kötődést
 • egyénileg is sikerélményben lesz részetek, de a csapat ezt még jobban erősíti
 • hat az egymás közötti kommunikációra és együttműködésre
 • kiléptek kicsit a mókuskerékből, mindennapokból, ez CSAK rólatok szól
 • növeli a problémák megoldásának hatékonyságát
 • valódi értéket, élményt kaptok
 • a tréning segít, hogy jobban dolgozzatok együtt, így a munkában is nő az eredményesség
 • fejleszti a vezetői készséget
 • amit egy innovatív élmény tud nyújtani, az az élet más területére, így a munkában való teljesítésre is pozitív hatással van

A csapatfejlesztő tréningeinknek létezik indoor (beltéri) és outdoor (szabadtéri) változata, de lényegüket tekintve ezek nem különböznek.

Egész napos összetett, komplex csapatépítőt szerveznél?

Semmi akadálya. Amennyiben prezentációs tréninget és cateringet is szeretnétek, szívesen állunk rendelkezésetekre ezeken a területeken is. Több-pályás sportkomplexumunk, rendezvénytermünk, kiszolgáló személyzetünk tökéletes alapot biztosít nagy létszámú csapatépítő tréningek, komoly tárgyalások, konferenciák, céges rendezvények tökéletes lebonyolítására is.

Amennyiben a csapatépítés elszámolása is kiemelt prioritás Számotokra, ebben is a segítségetekre leszünk, hiszen minden esetben számlát is biztosítunk az együttműködésről.

Budapesti céges rendezvény esetén:

Vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot itt, és az igények pontos feltérképezése után személyre szabott ajánlatot adunk. Az élményfaktor nálunk garantáltan magas!

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

 • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
 • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
 • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

 • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
 • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
 • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.