fbpx

Felkészülés a tökéletes szülinapi zsúrra

Ismerős az „Anyu, hányat kell még aludni a szülinapomig?” kérdés? A gyerekes családokban a csemete szülinapja sokszor szinte olyan eseménynek számít, mint a karácsony – sok előkészülettel, gondolkodnivalóval, sütéssel-főzéssel (és esetenként a végére néhánnyal több ősz hajszállal) jár. Ha tökéletes gyerekzsúrt szeretnénk szervezni, akkor bizony szükségünk van rá, hogy céltudatosan végezzük a dolgunkat már a kezdetektől egészen az utolsó vendég utáni ajtócsukódásig.

Gondos előkészítés

Ha gyermekünk szülinapi bulijának megszervezésére adjuk a fejünket, időben el kell kezdenünk a tervezést és döntést kell hoznunk arról, hogy kik a meghívottak, mikor legyen a zsúr, milyen programokat szervezzünk; és nem utolsósorban el kell készítenünk a meghívókat is (ez utóbbihoz innen letölthető néhány sablon). A legjobb, ha ennek mindegyik részébe bevonjuk magát az ünnepeltet is, és közösen találjuk ki a buli részleteit.

Amit a Futballon kínál ezen a téren: amint kipattant a fejedből az igény, hogy buborékfocis zsúrt szeretnél, csak szólj nekünk! Mi a kívánt időpontra leszervezzük a megfelelő helyszínt, biztosítunk helyet a nassolásnak-tortázásnak – sőt még a személyre szabott meghívót is megszerkesztjük Neked.

Finomságok

Arról is döntenünk kell, hogy mivel kínáljuk majd meg a lurkókat, milyen ételeket teszünk eléjük, milyen nassolnivalókat és üdítőitalokat szolgálunk fel. Amíg azonban a felnőttek összejövetelein az ételeknek és italoknak kulcsfontosságú szerepe van, tartsuk szem előtt, hogy a gyerekek esetében ez szinte az utolsó szempont egy szülinapi buli megítélésében, így semmiképp ne essünk túlzásba a mennyiségeket illetően (máskülönben még jó sok napig ehetjük utána a maradékokat szorgalmasan, ahogy a lelkiismeretes szülők szokták). Amire viszünk jó, ha figyelünk, az a tálalás – minél ötletesebb a tálalásunk, annál örömtelibb fogadtatásra talál. Ezen az oldalon találtok néhány kreatív tálalási ötletet!

Amit a Futballon kínál ezen a téren: ha szeretnéd, a buborékfocis szülinapi zsúrra teljes körűen beszerezzük az ételeket és italokat – legyen jó akár szendvicsekről, melegételekről, rágcsálnivalókról, gyümölcsökről-zöldségekről, sőt mi több, magáról a tortától is!

A szülinapi zsúr napja

Amikor eljön „a nagy nap”, több dologra is figyelnünk kell egyszerre: legyen rend a lakásban, a gyerekeknek legyen minél több helye játszani, készítsünk ötletes dekorációt, tegyünk be háttérzenét. Mivel egyszerre sok dolgunk lesz, így érdemes segítséget kérnünk nagymamától vagy barátnőtől.

Ami a programokat illeti, van több ötletünk is, ami tuti siker – ezekről jövő heti cikkünkben számolunk be.

Amit a Futballon kínál ezen a téren: mivel mi hoztuk be országunkba elsőként a buborékfocit, így mi is vagyunk benne a legjobbak az évek alatt összegyűjtött, széleskörű tapasztalatunknak köszönhetően. Ha izgalmas, garantáltan vicces, aktív és mégis biztonságos programot szeretnél gyermeked szülinapjára biztosítani, a legjobb helyen jársz – a buborékfoci a tökéletes választás, akár UV-fényben.

Checklist, avagy minden megvan?

Egy gyerekzsúrokkal foglalkozó weboldal segítségével pontokba szedtük, hogy mikre érdemes figyelni a buli szervezésekor. Ide kattintva tudod letölteni a segédletet, ami bizony jól jöhet a zsúr megrendezéséhez!

A cikk forrása ez az oldal, illetve ez az oldal volt.