fbpx

Felkészülés a tökéletes szülinapi zsúrra

Ismerős az „Anyu, hányat kell még aludni a szülinapomig?” kérdés? A gyerekes családokban a csemete szülinapja sokszor szinte olyan eseménynek számít, mint a karácsony – sok előkészülettel, gondolkodnivalóval, sütéssel-főzéssel (és esetenként a végére néhánnyal több ősz hajszállal) jár. Ha tökéletes gyerekzsúrt szeretnénk szervezni, akkor bizony szükségünk van rá, hogy céltudatosan végezzük a dolgunkat már a kezdetektől egészen az utolsó vendég utáni ajtócsukódásig.

Gondos előkészítés

Ha gyermekünk szülinapi bulijának megszervezésére adjuk a fejünket, időben el kell kezdenünk a tervezést és döntést kell hoznunk arról, hogy kik a meghívottak, mikor legyen a zsúr, milyen programokat szervezzünk; és nem utolsósorban el kell készítenünk a meghívókat is (ez utóbbihoz innen letölthető néhány sablon). A legjobb, ha ennek mindegyik részébe bevonjuk magát az ünnepeltet is, és közösen találjuk ki a buli részleteit.

Amit a Futballon kínál ezen a téren: amint kipattant a fejedből az igény, hogy buborékfocis zsúrt szeretnél, csak szólj nekünk! Mi a kívánt időpontra leszervezzük a megfelelő helyszínt, biztosítunk helyet a nassolásnak-tortázásnak – sőt még a személyre szabott meghívót is megszerkesztjük Neked.

Finomságok

Arról is döntenünk kell, hogy mivel kínáljuk majd meg a lurkókat, milyen ételeket teszünk eléjük, milyen nassolnivalókat és üdítőitalokat szolgálunk fel. Amíg azonban a felnőttek összejövetelein az ételeknek és italoknak kulcsfontosságú szerepe van, tartsuk szem előtt, hogy a gyerekek esetében ez szinte az utolsó szempont egy szülinapi buli megítélésében, így semmiképp ne essünk túlzásba a mennyiségeket illetően (máskülönben még jó sok napig ehetjük utána a maradékokat szorgalmasan, ahogy a lelkiismeretes szülők szokták). Amire viszünk jó, ha figyelünk, az a tálalás – minél ötletesebb a tálalásunk, annál örömtelibb fogadtatásra talál. Ezen az oldalon találtok néhány kreatív tálalási ötletet!

Amit a Futballon kínál ezen a téren: ha szeretnéd, a buborékfocis szülinapi zsúrra teljes körűen beszerezzük az ételeket és italokat – legyen jó akár szendvicsekről, melegételekről, rágcsálnivalókról, gyümölcsökről-zöldségekről, sőt mi több, magáról a tortától is!

A szülinapi zsúr napja

Amikor eljön „a nagy nap”, több dologra is figyelnünk kell egyszerre: legyen rend a lakásban, a gyerekeknek legyen minél több helye játszani, készítsünk ötletes dekorációt, tegyünk be háttérzenét. Mivel egyszerre sok dolgunk lesz, így érdemes segítséget kérnünk nagymamától vagy barátnőtől.

Ami a programokat illeti, van több ötletünk is, ami tuti siker – ezekről jövő heti cikkünkben számolunk be.

Amit a Futballon kínál ezen a téren: mivel mi hoztuk be országunkba elsőként a buborékfocit, így mi is vagyunk benne a legjobbak az évek alatt összegyűjtött, széleskörű tapasztalatunknak köszönhetően. Ha izgalmas, garantáltan vicces, aktív és mégis biztonságos programot szeretnél gyermeked szülinapjára biztosítani, a legjobb helyen jársz – a buborékfoci a tökéletes választás, akár UV-fényben.

Checklist, avagy minden megvan?

Egy gyerekzsúrokkal foglalkozó weboldal segítségével pontokba szedtük, hogy mikre érdemes figyelni a buli szervezésekor. Ide kattintva tudod letölteni a segédletet, ami bizony jól jöhet a zsúr megrendezéséhez!

A cikk forrása ez az oldal, illetve ez az oldal volt.

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

  • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
  • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
  • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

  • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
  • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
  • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.