fbpx

FUTBALLON ONLINE BUBORÉKFOCI KALKULÁTOR

A buborékfoci elsőként egy nem hétköznapi agyberendezéssel megáldott norvég viking fejéből pattant ki, majd olyannyira nagy sikert aratott Európa és világszerte, hogy egy erőteljes globalizáció keretében mára majdnem teljes Európát meghódította, és rövid idő leforgása alatt milliókat húzott be a rajongók táborába. Természetesen Budapest sem úszta meg, szerencsére!

Tehát a buborékfoci egy modern, abszolút újkeletű sportág, így foglalási rendszerünkkel is szeretnénk igazodni a legújabb kor elvárásaihoz és igényeihez, szeretnénk, ha ügyfeleink felhasználóbarát módon, kényelmesen, egyszerűen és a lehető legkönnyebben, már-már ennél a pontnál is élményt átélve foglalhatnának, így létrehoztunk egy ONLINE BUBORÉKFOCI KALKULÁTORT, gyertek, nézzük át együtt a rendszerrel kapcsolatos főbb tudnivalókat.

A felületre klikkelve elsőként arról dönthettek, hogy Nálatok vagy nálunk játsszunk, azaz budapesti állandó pályáink egyikére jönnétek vagy amennyiben már van kedvenc pályátok az országon belül bárhol, és ragaszkodnátok ehhez, akkor természetesen szívesen állunk rendelkezésetekre kitelepüléssel is.

Második pontként azt szeretnénk tudni, hogy melyik játékunk érdekel Benneteket, mert a buborékfocin kívül UV-buborékfocival és archery taggel is tudunk szolgálni, a bubijáték UV-verziója egy saját-fejlesztésű, egyedülálló pályánkon űzhető csak, így ezt az opciót a kitelepüléses alternatíva nem fogja feldobni Nektek.

Ha Hozzátok megyünk, akkor a továbbiakban arra leszünk kíváncsiak, hogy a helyszínetek hány km-re található Budapesttől, illetve mi a település neve. Ha Ti jöttök, akkor kiválaszthatjátok a Számotokra legoptimálisabb budapesti pályánkat.

Ezek után jöhet az esemény dátuma, a tervezett időtartam és csapatjáték lévén a csapatokotok létszámára is rá fogunk kérdezni. Utána beszélünk kicsit arról, hogy milyen eseményt szeretnétek megvalósítani, ne izguljatok, feldobunk lehetőségeket, és csupán választanotok kell, és jöhet az extra szolgáltatások köre is. Nyugodtan próbálgathatjátok az opciókat, beklikkelés után még egy kattintással simán visszavonhatjátok a kérést, tehát tervezgethettek, kalkulálgathattok szabadon, hiszen az árakat rögtön online feldobja a rendszer, így kapásból képbe kerülhettek az anyagaik terén is.

A végén még kontakt adataitokkal kapcsolatban fogunk érdeklődni, és megjegyzést, kommentet is írhattok nekünk.

Természetesen, ha a honlapon talált és itt leírt információk elolvasása után is kérdésetek van még a buborékfocizással vagy egyéb játékainkkal kapcsolatban, telefonon és emailen is állunk rendelkezésetekre! Mire vártok még, próbáljátok ki élesben a fent ecsetelt foglalási rendszerüket most, és foglaljátok le életetek egyik legviccesebb élményét még ma!

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

  • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
  • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
  • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

  • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
  • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
  • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.