fbpx

FUTBALLON ONLINE BUBORÉKFOCI KALKULÁTOR

A buborékfoci elsőként egy nem hétköznapi agyberendezéssel megáldott norvég viking fejéből pattant ki, majd olyannyira nagy sikert aratott Európa és világszerte, hogy egy erőteljes globalizáció keretében mára majdnem teljes Európát meghódította, és rövid idő leforgása alatt milliókat húzott be a rajongók táborába. Természetesen Budapest sem úszta meg, szerencsére!

Tehát a buborékfoci egy modern, abszolút újkeletű sportág, így foglalási rendszerünkkel is szeretnénk igazodni a legújabb kor elvárásaihoz és igényeihez, szeretnénk, ha ügyfeleink felhasználóbarát módon, kényelmesen, egyszerűen és a lehető legkönnyebben, már-már ennél a pontnál is élményt átélve foglalhatnának, így létrehoztunk egy ONLINE BUBORÉKFOCI KALKULÁTORT, gyertek, nézzük át együtt a rendszerrel kapcsolatos főbb tudnivalókat.

A felületre klikkelve elsőként arról dönthettek, hogy Nálatok vagy nálunk játsszunk, azaz budapesti állandó pályáink egyikére jönnétek vagy amennyiben már van kedvenc pályátok az országon belül bárhol, és ragaszkodnátok ehhez, akkor természetesen szívesen állunk rendelkezésetekre kitelepüléssel is.

Második pontként azt szeretnénk tudni, hogy melyik játékunk érdekel Benneteket, mert a buborékfocin kívül UV-buborékfocival és archery taggel is tudunk szolgálni, a bubijáték UV-verziója egy saját-fejlesztésű, egyedülálló pályánkon űzhető csak, így ezt az opciót a kitelepüléses alternatíva nem fogja feldobni Nektek.

Ha Hozzátok megyünk, akkor a továbbiakban arra leszünk kíváncsiak, hogy a helyszínetek hány km-re található Budapesttől, illetve mi a település neve. Ha Ti jöttök, akkor kiválaszthatjátok a Számotokra legoptimálisabb budapesti pályánkat.

Ezek után jöhet az esemény dátuma, a tervezett időtartam és csapatjáték lévén a csapatokotok létszámára is rá fogunk kérdezni. Utána beszélünk kicsit arról, hogy milyen eseményt szeretnétek megvalósítani, ne izguljatok, feldobunk lehetőségeket, és csupán választanotok kell, és jöhet az extra szolgáltatások köre is. Nyugodtan próbálgathatjátok az opciókat, beklikkelés után még egy kattintással simán visszavonhatjátok a kérést, tehát tervezgethettek, kalkulálgathattok szabadon, hiszen az árakat rögtön online feldobja a rendszer, így kapásból képbe kerülhettek az anyagaik terén is.

A végén még kontakt adataitokkal kapcsolatban fogunk érdeklődni, és megjegyzést, kommentet is írhattok nekünk.

Természetesen, ha a honlapon talált és itt leírt információk elolvasása után is kérdésetek van még a buborékfocizással vagy egyéb játékainkkal kapcsolatban, telefonon és emailen is állunk rendelkezésetekre! Mire vártok még, próbáljátok ki élesben a fent ecsetelt foglalási rendszerüket most, és foglaljátok le életetek egyik legviccesebb élményét még ma!