fbpx

Ilyen lenne az osztálykirándulás, ha a diákok szerveznék!

Nem tagadjuk, hogy egyetlen osztályfőnöknek sincs könnyű dolga, amikor elérkezik az osztálykirándulások szervezésének ideje. Rengeteg szempontot kell figyelembe venni, hogy mindenkinek megfeleljen a „nagy utazás”, és hogy lehetőleg egy diák se a szája húzogatásával vagy dögunalomban töltse a kirándulásra kijelölt napokat. Lássuk, hogy a mai tinédzserek elképzelései mennyire vannak köszönőviszonyban a valósággal!

Örök élménnyé is válhat egy közös utazás – Mi kell hozzá?

A diákok számára az igazán élvezetes kiruccanás alapfeltétele, hogy legalább két napig tartson, ugyanakkor a tanulással töltött idő mindvégig egyenlő maradjon a nullával. Ha ez teljesül, már csak arra van szükség, hogy olyan programokkal teljen ez a pár nap, amelyek után nem úgy indul haza az osztály, mintha semmit sem csináltak volna – különben mit posztoljunk az utazás alatt a Facebookra? És itt érkeztünk el a központi problémához: szinte lehetetlen olyan programot (és persze kaját meg szállást) találni, ami mindenkinek jó…

Ez valóban nehéz feladat, de ha az osztály és az osztályfőnök között partneri viszony van, és megfelelően együtt tudnak működni, korántsem elképzelhetetlen egy élvezhető kirándulást összehozni.

Egy kompromisszumos megoldással a tanárok lelke megnyugodhat, és lelkiismeret-furdalás nélkül vihetik haza a tanulóikat. A diákok pedig egy kulturáltan átszórakozott este után szintén boldogan, elégedetten indulhatnak útnak, remélhetőleg egy szorosabb, összetartóbb közösségként, élményekkel gazdagodva. Úgyhogy egyértelműen megállapítható, hogy egy kifogástalan osztálykirándulás megszervezése bár nem könnyű, de megvalósítható feladat. Elméletileg. Nekünk legalábbis van egy tuti tippünk:

Próbáljátok ki a buborékfocizás élményét!

Mi is az a buborékfoci tulajdonképpen?

A játékosok egy nagy átlátszó buborékgömb belsejében elhelyezkedve, annak teljes védelmét élvezve, szabadon lökdösődhetnek, ütközhetnek egymással vagy a talajjal. Az élmények 100%-os kiteljesedését 3 játékunk:

  • a taszigálós buborék sumó,
  • a “székfoglalós” kakukktojás,
  • a klasszikus focizásra hajazó buborékfoci garantálja.

A buborékokkal játszható játékainkat már első osztályos kortól ajánljuk, mivel kifejezetten a Piciknek való méretekkel is rendelkezünk. Különböző méretű eszközeinknek köszönhetően a legkisebb gyerekektől a végzősökig bármilyen korosztályt ki tudunk szolgálni. A piacon mi rendelkezünk a lehető legkönnyebb súlyú felszerelésekkel, ami nagyban befolyásolja a játék élményét!

Buborékokkal játszható játékaink:

A program során a következő játékfajtákat próbálhatják ki a résztvevők a többség igénye alapján:

Buboréksumó – 10×15-es területen, 2 db 5 fős csapatnak egymást kell kilöknie a pályáról.

Buborék-Kakukkfióka – 10 játékos 6 db bója körül sétál, majd jelre bóját kell foglalni. Szabály és végkifejlet hasonló, mint székfoglaló játéknál.

Buborékfoci – 2 db 5 fős csapat “szabályok nélkül” focizik egymás ellen.

Buborékfoci programunk előnyei

  • Teljes erőbedobás esetén sincs sérülés az ütközéseknél
  • Egy-egy játék 3-5 percig tart, ami után a csapatok, játékosok váltják egymást, így alacsony edzettségűek is élvezik a versengéseket
  • Az osztály legerősebb tanulója is legyőzhető, akár a leggyengébb által is. Ez által kisebb, önbizalom növelő csodákat is megélhetnek a játékosok.
  • Az egyetlen olyan büntetlenül játszható játék, ahol gyakorlatilag az a szabály, hogy nincs szabály

Budapesten több állandó pályával is rendelkezünk, de amennyiben nem a főváros az osztálykirándulás célpontja, akkor sincs semmi baj, hiszen az ország bármely pontjára szívesen kitelepülünk, Futballon-suli promóciónk keretében pedig meglepetést is tartogatunk a minket választó intézmények számára!

Kérjétek ajánlatunkat még ma!