fbpx

Ilyen lenne az osztálykirándulás, ha a diákok szerveznék!

Nem tagadjuk, hogy egyetlen osztályfőnöknek sincs könnyű dolga, amikor elérkezik az osztálykirándulások szervezésének ideje. Rengeteg szempontot kell figyelembe venni, hogy mindenkinek megfeleljen a “nagy utazás”, és hogy lehetőleg egy diák se a szája húzogatásával vagy dögunalomban töltse a kirándulásra kijelölt napokat. Lássuk, hogy a mai tinédzserek elképzelései mennyire vannak köszönőviszonyban a valósággal!

Örök élménnyé is válhat egy közös utazás – Mi kell hozzá?

A diákok számára az igazán élvezetes kiruccanás alapfeltétele, hogy legalább két napig tartson, ugyanakkor a tanulással töltött idő mindvégig egyenlő maradjon a nullával. Ha ez teljesül, már csak arra van szükség, hogy olyan programokkal teljen ez a pár nap, amelyek után nem úgy indul haza az osztály, mintha semmit sem csináltak volna – különben mit posztoljunk az utazás alatt a Facebookra? És itt érkeztünk el a központi problémához: szinte lehetetlen olyan programot (és persze kaját meg szállást) találni, ami mindenkinek jó…

Ez valóban nehéz feladat, de ha az osztály és az osztályfőnök között partneri viszony van, és megfelelően együtt tudnak működni, korántsem elképzelhetetlen egy élvezhető kirándulást összehozni.

Egy kompromisszumos megoldással a tanárok lelke megnyugodhat, és lelkiismeret-furdalás nélkül vihetik haza a tanulóikat. A diákok pedig egy kulturáltan átszórakozott este után szintén boldogan, elégedetten indulhatnak útnak, remélhetőleg egy szorosabb, összetartóbb közösségként, élményekkel gazdagodva. Úgyhogy egyértelműen megállapítható, hogy egy kifogástalan osztálykirándulás megszervezése bár nem könnyű, de megvalósítható feladat. Elméletileg. Nekünk legalábbis van egy tuti tippünk:

Próbáljátok ki a buborékfocizás élményét!

Mi is az a buborékfoci tulajdonképpen?

A játékosok egy nagy átlátszó buborékgömb belsejében elhelyezkedve, annak teljes védelmét élvezve, szabadon lökdösődhetnek, ütközhetnek egymással vagy a talajjal. Az élmények 100%-os kiteljesedését 3 játékunk:

 • a taszigálós buborék sumó,
 • a “székfoglalós” kakukktojás,
 • a klasszikus focizásra hajazó buborékfoci garantálja.

A buborékokkal játszható játékainkat már első osztályos kortól ajánljuk, mivel kifejezetten a Piciknek való méretekkel is rendelkezünk. Különböző méretű eszközeinknek köszönhetően a legkisebb gyerekektől a végzősökig bármilyen korosztályt ki tudunk szolgálni. A piacon mi rendelkezünk a lehető legkönnyebb súlyú felszerelésekkel, ami nagyban befolyásolja a játék élményét!

Buborékokkal játszható játékaink:

A program során a következő játékfajtákat próbálhatják ki a résztvevők a többség igénye alapján:

Buboréksumó – 10×15-es területen, 2 db 5 fős csapatnak egymást kell kilöknie a pályáról.

Buborék-Kakukkfióka – 10 játékos 6 db bója körül sétál, majd jelre bóját kell foglalni. Szabály és végkifejlet hasonló, mint székfoglaló játéknál.

Buborékfoci – 2 db 5 fős csapat “szabályok nélkül” focizik egymás ellen.

Buborékfoci programunk előnyei

 • Teljes erőbedobás esetén sincs sérülés az ütközéseknél
 • Egy-egy játék 3-5 percig tart, ami után a csapatok, játékosok váltják egymást, így alacsony edzettségűek is élvezik a versengéseket
 • Az osztály legerősebb tanulója is legyőzhető, akár a leggyengébb által is. Ez által kisebb, önbizalom növelő csodákat is megélhetnek a játékosok.
 • Az egyetlen olyan büntetlenül játszható játék, ahol gyakorlatilag az a szabály, hogy nincs szabály

Budapesten több állandó pályával is rendelkezünk, de amennyiben nem a főváros az osztálykirándulás célpontja, akkor sincs semmi baj, hiszen az ország bármely pontjára szívesen kitelepülünk, Futballon-suli promóciónk keretében pedig meglepetést is tartogatunk a minket választó intézmények számára!

Kérjétek ajánlatunkat még ma!

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

 • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
 • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
 • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

 • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
 • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
 • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.