fbpx

Iskolai Buborékfoci és Archery Tag.

Minden munkahelyen jelen van a stressz, a konfliktus, ami normális esetben csak még jobb teljesítményre ösztönöz, viszont túlzott mértékben káros is lehet, a krónikus stressz, a kezeletlen konfliktusok növelik a kiégés veszélyét és rontják a munka hatékonyságát.
Ezt a fajta stresszt egyre gyakrabban élik át a mai iskolás gyermekek és a pedagógusok is. Egyre magasabbak az elvárások, egyre több a követelmény, aminek nehéz megfelelni. A napi 7-8-9 tanóra és a számos különóra, az otthoni házi feladatok, a tanításon túli teendők azt eredményezik, hogy az alapvetően teljesen egészséges gyermek és tanár (és közvetetten akár a szülő is) növekvő szorongást él át. Fejfájással, hasfájással, nyugtalansággal, feszültséggel kezdhetik és fejezhetik be a napot már a diákok is, nem csak a felnőttek. Nem alszanak eleget, zaklatottan étkeznek, nehezen tudnak felszabadulni a társas kapcsolatokban.

Az iskolai stressz kezelése mindannyiunk érdeke: a kutatások szerint minden negyedik tanár érintett lehet a kiégésben, és minden negyedik-ötödik gyerek a stressz tüneteit mutatja.

Mit szólna kedves Tanárnő / Tanár Úr, ha azt mondanánk, hogy van a tarsolyunkban néhány olyan megoldás, amivel nemcsak hatékonyan csökkenthető a gyerkőcökre és Önökre nehezedő nyomás, de pár „szupermenő, nagyon cool, fulltrendi, kiráááály…” nagyon megtisztelő címet is bezsebelhetne az osztályától, és mindeközben Ön is kiengedhetné a fáradt gőzt?

Nem is csigázzuk tovább, hogy miről van szó. Két népszerű extrém sportot szeretnénk a figyelmébe ajánlani, mindkettő kiváló élményt nyújt, 100%-osan biztonságos, elsőrangú stresszoldó és garantáltan röhögőgörcsöt okoz, és a Futballon, vagyis jómagunk jóvoltából tanintézmények számára kedvezményesen elérhető.

A BUBORÉKFOCI szabályai megegyeznek a hagyományos fociéval kivéve, hogy szabálytalankodni és fellökni a másikat engedélyezett és szinte kötelező. A játék során a játékosok egy felfújható „buborékban” rúgják a bőrt, csak a térdtől lefelé eső testrészek vannak szabadon, ezért elesni szuper élmény, a résztvevők szószerint burokban vannak. Nincs sárga és piros lap, és annyi a szabály, hogy nincs szabály. Az ARCHERY TAG = ÍJÁSZHARC szintén a taktikai csapatsport játékok táborát szélesíti, egyfajta ötvözete a paintball játéknak és az „Éhezők viadala” cimű filmnek: egymásra kell vadászni csapatokban, két térfélre osztott, fedezékekkel teli pályán – teljes biztonságban, sérülésveszély nélkül, ugyanis a harc során használt nyílvesszők végei habszivaccsal vannak tompítva.

Miért érdemes beépíteni az iskolai programba ezeket a programokat?

 • nagyon jól átmozgatja a gyerekeket mindkét sport, és kellemesen lefárasztja őket
 • nem csak a diákok, de a néző vagy akár résztvevő tanárok/szülők számára is legalább akkora szórakozást és nevetést biztosít egy meccs látványa, mint a résztvevő lurkóknak
 • bár elsőre mindkét játék inkább fiúsnak tűnhet, kifejezetten szeretik a lányok is, így egy percig se habozzanak, közkedvelt koedukált játékokról beszélgetünk
 • a sokszor felgyülemlett stresszt kiadhatják magukból a diákok teljes biztonságban
 • szórakoztató taktikai csapatsport lévén, építi az osztályok közösségét és összedolgozásra ösztönzi a diákokat
 • a diákok mindig a nap fő attrakciójaként várnak minket, majd ezt követően napokig ez az esemény a téma
 • nagyon jól funkcionál tanár-diák kapcsolat javítására is, őrült jó pedagógus-tanuló összecsapások is kivitelezhetők, amelyben nevelő és nevelt egyaránt érzi, hogy valami nagyszerű közös kaland részesei mind a ketten

Beszéljünk kicsit az anyagiakról is?

Kétféle módon állunk rendelkezésükre:

 1. Budapesten saját állandó pályáinkon
 2. Kitelepüléssel, az Önök iskolájában vagy egy Önök által megjelölt egyéb pályán.

Saját pályáinkon 1.990 Ft / főtől elérhető Buborékfoci szolgáltatásunk, az Archery Tag 35.000 Ft / csapat / óra, mindkét esetben a már említett szolgáltatói díjon felül fizetendő a választott pálya bérleti díja.

Kitelepülés esetén a Buborékfoci 2-8 ballonnal 25.000 Ft / óra, 10-12 ballonnal 30.000 Ft / óra áron elérhető, az Archery Tag 35.000 Ft / óra kifizetéssel rendelhető. Budapesten és Pest 30 km-es vonzáskörzetében nem kell külön kiszállási díjjal kalkulálni, vidékre 60 Ft / km-es díjjal autózunk, és a kiszállási díj oda-vissza kalkulálandó.

Kedvezményeink

FutballonSuli promóciónk keretében iskoláknak jelentős engedményekkel kínáljuk szolgáltatásainkat:

 • Már 1 órás időtartamú megrendelés esetében is + 30 perc ingyen játékot adunk ajándékba.
 • 3 óránál ez a grátisz időtartam már + 60 percre nő.
 • Míg a 4 órás alapmegrendelések esetében pedig már + 90 perccel kalkulálhatnak.

Kalkuláljon az Önök Iskolájának egyedi árat online árajánlatkalkulátorunkkal ide kattintva 1 perc alatt – és rendelje is meg egyetlen mozdulattal.

Legyen szó tehát egy rendhagyó testnevelés óráról, iskolai rendezvényről, sportnapról, egy sima délutáni osztályprogramról, tanár-diák összecsapásról, keressen minket, és próbálja ki a tökéletes stresszoldó hatást – mi garantáltan felvidítjuk!  

Különböző méretű eszközeinknek köszönhetően a legkisebb gyerekektől a végzősökig bármilyen korosztályt ki tudunk szolgálni.

Hisszük és valljuk, hogy a mozgás és a szórakozás ötvözete a legjobb, amit tehetünk az egészségünk érdekében, ezért is ajánljuk magunkat! Bízunk Benne, hogy hamarosan találkozunk!