fbpx

Iskolai Buborékfoci és Archery Tag.

Minden munkahelyen jelen van a stressz, a konfliktus, ami normális esetben csak még jobb teljesítményre ösztönöz, viszont túlzott mértékben káros is lehet, a krónikus stressz, a kezeletlen konfliktusok növelik a kiégés veszélyét és rontják a munka hatékonyságát.
Ezt a fajta stresszt egyre gyakrabban élik át a mai iskolás gyermekek és a pedagógusok is. Egyre magasabbak az elvárások, egyre több a követelmény, aminek nehéz megfelelni. A napi 7-8-9 tanóra és a számos különóra, az otthoni házi feladatok, a tanításon túli teendők azt eredményezik, hogy az alapvetően teljesen egészséges gyermek és tanár (és közvetetten akár a szülő is) növekvő szorongást él át. Fejfájással, hasfájással, nyugtalansággal, feszültséggel kezdhetik és fejezhetik be a napot már a diákok is, nem csak a felnőttek. Nem alszanak eleget, zaklatottan étkeznek, nehezen tudnak felszabadulni a társas kapcsolatokban.

Az iskolai stressz kezelése mindannyiunk érdeke: a kutatások szerint minden negyedik tanár érintett lehet a kiégésben, és minden negyedik-ötödik gyerek a stressz tüneteit mutatja.

Mit szólna kedves Tanárnő / Tanár Úr, ha azt mondanánk, hogy van a tarsolyunkban néhány olyan megoldás, amivel nemcsak hatékonyan csökkenthető a gyerkőcökre és Önökre nehezedő nyomás, de pár „szupermenő, nagyon cool, fulltrendi, kiráááály…” nagyon megtisztelő címet is bezsebelhetne az osztályától, és mindeközben Ön is kiengedhetné a fáradt gőzt?

Nem is csigázzuk tovább, hogy miről van szó. Két népszerű extrém sportot szeretnénk a figyelmébe ajánlani, mindkettő kiváló élményt nyújt, 100%-osan biztonságos, elsőrangú stresszoldó és garantáltan röhögőgörcsöt okoz, és a Futballon, vagyis jómagunk jóvoltából tanintézmények számára kedvezményesen elérhető.

A BUBORÉKFOCI szabályai megegyeznek a hagyományos fociéval kivéve, hogy szabálytalankodni és fellökni a másikat engedélyezett és szinte kötelező. A játék során a játékosok egy felfújható “buborékban” rúgják a bőrt, csak a térdtől lefelé eső testrészek vannak szabadon, ezért elesni szuper élmény, a résztvevők szószerint burokban vannak. Nincs sárga és piros lap, és annyi a szabály, hogy nincs szabály. Az ARCHERY TAG = ÍJÁSZHARC szintén a taktikai csapatsport játékok táborát szélesíti, egyfajta ötvözete a paintball játéknak és az „Éhezők viadala” cimű filmnek: egymásra kell vadászni csapatokban, két térfélre osztott, fedezékekkel teli pályán – teljes biztonságban, sérülésveszély nélkül, ugyanis a harc során használt nyílvesszők végei habszivaccsal vannak tompítva.

Miért érdemes beépíteni az iskolai programba ezeket a programokat?

 • nagyon jól átmozgatja a gyerekeket mindkét sport, és kellemesen lefárasztja őket
 • nem csak a diákok, de a néző vagy akár résztvevő tanárok/szülők számára is legalább akkora szórakozást és nevetést biztosít egy meccs látványa, mint a résztvevő lurkóknak
 • bár elsőre mindkét játék inkább fiúsnak tűnhet, kifejezetten szeretik a lányok is, így egy percig se habozzanak, közkedvelt koedukált játékokról beszélgetünk
 • a sokszor felgyülemlett stresszt kiadhatják magukból a diákok teljes biztonságban
 • szórakoztató taktikai csapatsport lévén, építi az osztályok közösségét és összedolgozásra ösztönzi a diákokat
 • a diákok mindig a nap fő attrakciójaként várnak minket, majd ezt követően napokig ez az esemény a téma
 • nagyon jól funkcionál tanár-diák kapcsolat javítására is, őrült jó pedagógus-tanuló összecsapások is kivitelezhetők, amelyben nevelő és nevelt egyaránt érzi, hogy valami nagyszerű közös kaland részesei mind a ketten

Beszéljünk kicsit az anyagiakról is?

Kétféle módon állunk rendelkezésükre:

 1. Budapesten saját állandó pályáinkon
 2. Kitelepüléssel, az Önök iskolájában vagy egy Önök által megjelölt egyéb pályán.

Saját pályáinkon 1.990 Ft / főtől elérhető Buborékfoci szolgáltatásunk, az Archery Tag 35.000 Ft / csapat / óra, mindkét esetben a már említett szolgáltatói díjon felül fizetendő a választott pálya bérleti díja.

Kitelepülés esetén a Buborékfoci 2-8 ballonnal 25.000 Ft / óra, 10-12 ballonnal 30.000 Ft / óra áron elérhető, az Archery Tag 35.000 Ft / óra kifizetéssel rendelhető. Budapesten és Pest 30 km-es vonzáskörzetében nem kell külön kiszállási díjjal kalkulálni, vidékre 60 Ft / km-es díjjal autózunk, és a kiszállási díj oda-vissza kalkulálandó.

Kedvezményeink

FutballonSuli promóciónk keretében iskoláknak jelentős engedményekkel kínáljuk szolgáltatásainkat:

 • Már 1 órás időtartamú megrendelés esetében is + 30 perc ingyen játékot adunk ajándékba.
 • 3 óránál ez a grátisz időtartam már + 60 percre nő.
 • Míg a 4 órás alapmegrendelések esetében pedig már + 90 perccel kalkulálhatnak.

Kalkuláljon az Önök Iskolájának egyedi árat online árajánlatkalkulátorunkkal ide kattintva 1 perc alatt – és rendelje is meg egyetlen mozdulattal.

Legyen szó tehát egy rendhagyó testnevelés óráról, iskolai rendezvényről, sportnapról, egy sima délutáni osztályprogramról, tanár-diák összecsapásról, keressen minket, és próbálja ki a tökéletes stresszoldó hatást – mi garantáltan felvidítjuk!  

Különböző méretű eszközeinknek köszönhetően a legkisebb gyerekektől a végzősökig bármilyen korosztályt ki tudunk szolgálni.

Hisszük és valljuk, hogy a mozgás és a szórakozás ötvözete a legjobb, amit tehetünk az egészségünk érdekében, ezért is ajánljuk magunkat! Bízunk Benne, hogy hamarosan találkozunk!

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

 • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
 • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
 • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

 • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
 • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
 • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.