fbpx

Kiknek is ajánljuk tulajdonképpen a buborékfocit?

Bármilyen meglepő, de nem csak focikedvelőknek! Így kedves Olvasónk, ha eddig hanyatt-homlok menekültél, ha már csak szóba került a foci, akkor itt az ideje, hogy újraértelmezd a futballról alkotott véleményed, és megismerkedj egy merőben szórakoztatóbb és viccesebb oldalával!

A bubifoci gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt izgalmas kaland, de ha egy laza baráti összejövetelre keresel kikapcsolódást, esetleg egy céges csapatépítő tréning számára szeretnél remek programot találni, vagy csak egyszerűen felejthetetlen és remek pillanatokkal szeretnél gazdagodni, amire mindig szívesen fogsz visszaemlékezni, nos mindegyik esetben irány buborékfocizni!

Ajánljuk születésnapokra, lány- és legénybúcsúkra, baráti társaságoknak, nagy családosoknak, kis családosoknak baráti családokkal, reklámfilm forgatásokra, ha éppen túltoltad a melót és egy kis aktív pihenésre van szükséged, ha unatkozol, ha valami izgalmasra vágysz, ha szereted a gömbölyded formákat, és ha nem akkor is, de egyedi színfoltja lehet egy iskolai rendezvénynek, fesztiválnak is.

A legjobb benne, hogy egyszerűen nincsenek szabályok, csak és kizárólag „carpe diem” életérzés legalább a játék idejére.

Kettő apróság van, amire azért nem árt, ha figyelünk, gyermekek esetében a minimális magasság a 125-130 cm, tehát 7-8 éves kortól ajánlott játék, illetve súlykorlátot is szoktunk említeni – ezt nyilván nem a gyerekek esetében – ami 110 kg.

És mivel tényleg egy nagyon látványos, szórakoztató, jól átmozgató, állóképességet növelő, zsírégető sportról beszélgetünk rengeteg sportoló ügyfelünk is akad, de higgyétek el nem ez a lényege, pusztán annyi, hogy akarj igazán és felszabadultan nevetni, mert ezt az élményt garantáljuk Neked!

Foglalj időpontot most!