fbpx

Kiknek is ajánljuk tulajdonképpen a buborékfocit?

Bármilyen meglepő, de nem csak focikedvelőknek! Így kedves Olvasónk, ha eddig hanyatt-homlok menekültél, ha már csak szóba került a foci, akkor itt az ideje, hogy újraértelmezd a futballról alkotott véleményed, és megismerkedj egy merőben szórakoztatóbb és viccesebb oldalával!

A bubifoci gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt izgalmas kaland, de ha egy laza baráti összejövetelre keresel kikapcsolódást, esetleg egy céges csapatépítő tréning számára szeretnél remek programot találni, vagy csak egyszerűen felejthetetlen és remek pillanatokkal szeretnél gazdagodni, amire mindig szívesen fogsz visszaemlékezni, nos mindegyik esetben irány buborékfocizni!

Ajánljuk születésnapokra, lány- és legénybúcsúkra, baráti társaságoknak, nagy családosoknak, kis családosoknak baráti családokkal, reklámfilm forgatásokra, ha éppen túltoltad a melót és egy kis aktív pihenésre van szükséged, ha unatkozol, ha valami izgalmasra vágysz, ha szereted a gömbölyded formákat, és ha nem akkor is, de egyedi színfoltja lehet egy iskolai rendezvénynek, fesztiválnak is.

A legjobb benne, hogy egyszerűen nincsenek szabályok, csak és kizárólag “carpe diem” életérzés legalább a játék idejére.

Kettő apróság van, amire azért nem árt, ha figyelünk, gyermekek esetében a minimális magasság a 125-130 cm, tehát 7-8 éves kortól ajánlott játék, illetve súlykorlátot is szoktunk említeni – ezt nyilván nem a gyerekek esetében – ami 110 kg.

És mivel tényleg egy nagyon látványos, szórakoztató, jól átmozgató, állóképességet növelő, zsírégető sportról beszélgetünk rengeteg sportoló ügyfelünk is akad, de higgyétek el nem ez a lényege, pusztán annyi, hogy akarj igazán és felszabadultan nevetni, mert ezt az élményt garantáljuk Neked!

Foglalj időpontot most!

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

  • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
  • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
  • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

  • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
  • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
  • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.