fbpx

Mennyire biztonságos a buborékfoci az egyéb sportokhoz képest?

Egy általános kérdés, amit az első alkalommal buborékfocizóktól már megszoktunk: “Mennyire biztonságos is ez a sport?”. Most szeretnénk Nektek kifejteni a válaszunkat, gyertek hasonlítsuk össze együtt a buborékfoci és az egyéb rendszeres sportok – sima foci, kosárlabda, baseball – veszélyeit…

Habár tény, hogy a buborékfoci egyik lényege pont az ütközés, abszolút elmondható, hogy jóval minimálisabb a veszélyforrás, mint bármelyik másik egyéb sport esetében. Hiszen a buborékfoci esetében úgymond “burokban vagy”, a buborék védi a tested nagy részét minden oldalról. Csupán a lábad alsó része lóg ki térdtől lefelé, hogy tudj futni. Ez pedig azt jelenti, hogy nem számít, hol és hogy ütközöl vagy milyen erős a karambol, mert van egy védőburkod, ami folyamatosan megakadályozza a kellemetlen szituációkat. Nem kell számítanod véletlenül egy arcodba ütköző könyökre, mint a kosárlabdában. Nem kell figyelned a labdára, hogy esetleg ki ne lőjön, mint mondjuk a baseballban. Nincs gáncsolás vagy elcsúszás, mint ahogy a fociban hányszor és hányszor, és ne is beszéljünk a bordát érő ütközések csillapíthatatlan fájdalom faktoráról… Ugye-ugye, ezekre nem is gondolnánk…

Nyilvánvaló, hogy a buborékfociban is előfordulhatnak sérülések, balesetek. Ne dőlj be soha azoknak a szervezőknek, akik azt hirdetik, hogy sok X számú játékosuk volt, és soha nem fordult elő náluk sérülés.Vagy a sérülésekről vagy a tényleges játékosaik számáról füllentenek… 
Pályafutásunk során több, mint 7000 játékosunk volt már. A leggyakoribb sérülések (nagyon-nagyon ritkák) a kibicsaklott bokák és a kificamodott térdek az egyenetlen talaj miatt, amikor külső helyszínekre hívnak bennünket. A teljes körű átláthatóság érdekében fontosnak tartjuk elmondani, hogy előfordult 1-2 súlyosabb sérülés is, mint a térdszalag szakadás vagy a nyak rándulása. De ezek rendkívül ritkák, és veszélyforrásként sokkal emeltebb szinten fenyegetnek az egyéb sportok esetében és általában olyan játékosoktól származnak, akik nem követik a biztonsági utasításokat. Valójában a játékosaink kevesebb mint 1%-ánál jelentkezett bármilyen sérülés a játékokon, elmondhatjuk szerintünk vita nélkül, hogy a többi fent említett sportág veszélyességi rátája a közelében nincs ennek az aránypárnak, ugye?

Tehát a már megszokott gyakori kérdésre: “Mennyire biztonságos a buborékfoci?”, a válaszunk egyértelmű:

“TELJESEN!”

Így, ha eddig csupán a biztonságodtól való félelem tartott vissza attól, hogy időpontot foglalj nálunk bubifocira, akkor egy cseppet se habozz tovább, foglalj még ma, szeretettel várunk!

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

  • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
  • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
  • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

  • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
  • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
  • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.