fbpx

Új év – új kihívások

Hogy is van ez az új év – új én – új kezdet dolog?

Fogadalmat bármikor tehetünk, amikor elégedetlenek vagyunk az életünkkel, de az új év kezdete magában rejti az újrakezdés ígéretét, a változás lehetőségét. Ilyenkor sokan végiggondoljuk, hogy mit értünk el az elmúlt évben, és mi az, amit szeretnénk másképp csinálni a következőben. Ugye? Főleg így, hogy nem csupán egy új év, egy újabb évtized mérföldkövéhez érkeztünk, egy új kapuhoz, melynek küszöbét átlépve új kihívások, élmények várnak bennünket.

Legtöbben beleesnek abba a hibába, hogy túl sokat követelnek maguktól, pedig az újévi fogadalom nem az ígérgetésről kellene hogy szóljon. Ne olyan új célokat tűzzünk ki magunk elé, amiket biztosra tudunk, hogy nem fognak sikerülni, és kizárólag csakis önmagunkért akarjunk változtatni, legyen szó bármiről is!

Gondoljuk végig az elmúlt évet, és vegyük górcső alá, hogy mi is volt, amit kifelejtettünk belőle, ami hiányzik, ami csak akár egy pillanatra is, de bearanyozza az életünket, vagy amin egy igazán jót lehet nevetni, ami igazán nagyot képes fordítani a saját kis megszokott világunkon, és próbáljuk meg az eddigieknél is jobban értékelni azokat a pillanatokat, amiket a szeretteinkkel, a barátainkkal tölthetünk, mert talán ez az, ami a legfontosabb a világon.

Szeretnél többet mozogni, többet nevetni, több időt tölteni azokkal, akik fontosak számodra? Esetleg érdekel egy laza stresszoldás, egy olyan extrém sport, amiben szó szerint burokban vagy, és ha akár csak 1 órára is, de kiszakadhatsz a szürkeségből?

Az előző bekezdésben van bármi, ami megragadott, amit Te is szeretnél? Ha igen, van egy óriási jó hírünk, a buborékfoci pontosan ezeket nyújtja Neked, úgyhogy kezdd a 2020-at egy igazi buborékfoci kihívással, és szervezd meg magatoknak ezt az élményt, nézd meg budapesti állandó pályáinkat vagy szervezz egy eseményt egy Általad preferált helyszínre, mert kitelepüléssel is szívesen állunk rendelkezésetekre, de kedvedre kombinálhatod a kalandotokat akár UV-buborékfocival vagy Achery Tag-gel is!

Keress minket még ma és tűzdeljük tele a 2020-adat egy csomó jó élménnyel!

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Koronavírussal kapcsolatos információk buborékfoci szolgáltatásunkról

Kedves Látogató!

Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatónkat, amelyben összeírtunk minden szükséges információt, amely buborékfoci szolgáltatásunkat érinti. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális odafigyeléssel, szabálybetartással és könnyített ügyfélkötelezettségekkel biztosítani tudjuk a borús időkben leginkább szükséges boldogsághormont termelő szolgáltatásainkat.

Buborékfoci szolgáltatásunk problémamentesen üzemel, és várjuk kedves csoportjainkat! A magyarországi kormányrendelet szerint csak a 100 fő feletti létszámú sportesemények lettek beszüntetve, mi ezeket nem haladjuk meg, így szabályosan működhet a tevékenységünk. A rendeletek frissítését folyamatosan követjük, így itt is a legaktuálisabb hírekkel szolgálunk.

A buborékfoci (amivel már a hazai legismertebb sportkommunikációs Facebook profilja is példálózott) járványidőszakra vonatkozóan is könnyen megkaphatná a világ legbiztonságosabb sportja kifejezést, ugyanis nem csak az ütközésektől, de a személyes kontaktusoktól is megvédenek az óriásbuborékok, amelyben játszotok. Így gyakorlatilag új értelmet adnak a vírusoktól való védekezés módszereinek, miközben még jót is szórakoztok.

Higiéniai megfelelés!

  • Biztosíthatunk titeket arra vonatkozóan, hogy felszereléseinket nagyon alaposan fertőtlenítjük minden használat után, így kizárva bárminemű fertőzöttséget.
  • Nem fogadunk ügyfeleket egyetlen országból sem, amelyet A vagy B kategóriájú járványveszéllyel illetnek.
  • Animátoraink a helyszínen igényeknek megfelelően biztosítanak egyszer használatos maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítő szereket.

Frissített fizetési feltételek:

2020.03.14. napjától kezdődően semmilyen előleget nem kérünk el ügyfeleinktől szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy ne kelljen attól tartania bárkinek is, hogy elvész az összeg, amennyiben a járványhelyzet ellehetetleníti az esemény lebonyolítását. Így nyugodtan tervezhettek velünk – mi majd alkalmazkodunk hozzátok és az aktuálisan kialakult helyzethez.

Coronavirus information about our bubble service

Dear Visitor!

Please read our information below, where we have compiled all the necessary information regarding our bubble service. We do our best - with utmost care, compliance and lightened customer obligations - to provide the services that are most needed in the cloudy times, to produce the hormone of happiness.

Our bubble football service is running smoothly and we are waiting for our dear groups! According to the Hungarian government decree, only sports events of more than 100 people have been discontinued and we do not exceed them, so our activities can function properly. We are constantly updating the regulations to keep you up to date.

Bubble football (which is already exemplified by the profile of the most well-known sports communication Facebook in Hungary) could easily be referred to as the safest sport in the world, as it protects not only the collisions but also the personal contacts in which you play. So they give virtually new meaning to how to protect yourself from viruses while having fun.

Hygiene Compliance!

  • We can assure you that our equipment will be thoroughly disinfected after each use, thus eliminating any contamination.
  • We do not accept clients from any country with a Category A or B epidemic.
  • Our animators provide on-site disposable masks, rubber gloves and hand disinfectants as required.

Updated Payment Terms:

As of 14/03/2020, we will not require any advance payment from our customers when ordering our service so that you do not have to worry about losing the amount if the epidemic disables the event. That way you can plan with us - we will adapt to you and the current situation.