fbpx

Új év – új kihívások

Hogy is van ez az új év – új én – új kezdet dolog?

Fogadalmat bármikor tehetünk, amikor elégedetlenek vagyunk az életünkkel, de az új év kezdete magában rejti az újrakezdés ígéretét, a változás lehetőségét. Ilyenkor sokan végiggondoljuk, hogy mit értünk el az elmúlt évben, és mi az, amit szeretnénk másképp csinálni a következőben. Ugye? Főleg így, hogy nem csupán egy új év, egy újabb évtized mérföldkövéhez érkeztünk, egy új kapuhoz, melynek küszöbét átlépve új kihívások, élmények várnak bennünket.

Legtöbben beleesnek abba a hibába, hogy túl sokat követelnek maguktól, pedig az újévi fogadalom nem az ígérgetésről kellene hogy szóljon. Ne olyan új célokat tűzzünk ki magunk elé, amiket biztosra tudunk, hogy nem fognak sikerülni, és kizárólag csakis önmagunkért akarjunk változtatni, legyen szó bármiről is!

Gondoljuk végig az elmúlt évet, és vegyük górcső alá, hogy mi is volt, amit kifelejtettünk belőle, ami hiányzik, ami csak akár egy pillanatra is, de bearanyozza az életünket, vagy amin egy igazán jót lehet nevetni, ami igazán nagyot képes fordítani a saját kis megszokott világunkon, és próbáljuk meg az eddigieknél is jobban értékelni azokat a pillanatokat, amiket a szeretteinkkel, a barátainkkal tölthetünk, mert talán ez az, ami a legfontosabb a világon.

Szeretnél többet mozogni, többet nevetni, több időt tölteni azokkal, akik fontosak számodra? Esetleg érdekel egy laza stresszoldás, egy olyan extrém sport, amiben szó szerint burokban vagy, és ha akár csak 1 órára is, de kiszakadhatsz a szürkeségből?

Az előző bekezdésben van bármi, ami megragadott, amit Te is szeretnél? Ha igen, van egy óriási jó hírünk, a buborékfoci pontosan ezeket nyújtja Neked, úgyhogy kezdd a 2020-at egy igazi buborékfoci kihívással, és szervezd meg magatoknak ezt az élményt, nézd meg budapesti állandó pályáinkat vagy szervezz egy eseményt egy Általad preferált helyszínre, mert kitelepüléssel is szívesen állunk rendelkezésetekre, de kedvedre kombinálhatod a kalandotokat akár UV-buborékfocival vagy Achery Tag-gel is!

Keress minket még ma és tűzdeljük tele a 2020-adat egy csomó jó élménnyel!