fbpx

Legénybúcsús kulisszatitkok

avagy 10 dolog, amit tutira nem tudsz ezekről a partikról!

Mint tudjuk Budapest közkedvelt célpont a bulizni vágyó fiatalok körében, a buborékfoci pedig szerencsére a legény és leány búcsúk egyik szintén népszerű és közkedvelt bevezető aktivitása, így van némi rálátásunk, hogy mik is történhetnek ezeken a rettegett eseményeken!

Gyerünk vegyük górcső alá, hogy mi is az igazság a hiedelmek mögött:

A haverok is beszállnak a mókába: A legénybúcsún fellépő sztriptíztáncosnők azt állítják, nem jellemző, hogy a leendő vőlegény lépne félre, a házas barátaik szívesebben lépik át a határt.
Nem szívesen látott vendégek: Mi a vőlegény legnagyobb félelme? Hogy a menyasszonya – vagy a koszorúslánya – hirtelen feltűnik a legénybúcsún. Ha egy túlságosan aggodalmaskodó koszorúslánnyal vagy megáldva, akkor biztosíts be, hogy az egész éjszakát veled töltse, amikor a pasid legénybúcsúja van, hogy ne csinálhasson semmi őrültséget.
Fogolyként tartják: Nos, igen – ha a legénybúcsún vannak sztriptíztáncosnők, az nem feltétlenül azért van, mert a vőlegény ezt akarja. Sokszor a vőlegényt fogolyként tartják és ő csak megpróbálja átvészelni a dolgot. Ilyenkor a vőlegény barátai azok, akik a showt akarták.


A „hosszú póráz”-technika: A legjobb módja annak, hogy visszatartsd a pasidat attól, hogy megcsaljon a legénybúcsún, ha hagyod, hogy előző évben néha a barátaival lógjon esténként. Ugyanis minél jobban próbálod bebörtönözni a pasidat, annál inkább ki akar majd törni.
Szégyelljék magukat: A legénybúcsúk nem csak a meztelen nőkről szólnak – általában a leendő férj megalázásáról is. Előfordult már, hogy egy legénybúcsún a sztriptíztáncosnő dominának volt felöltöztetve, lekötözte a vőlegényt, és amikor arra számított, hogy kap egy privát öltáncot, a sztriptíztáncosnő kifestette az arcát helyette.
Szégyelljük magunkat: A nőknél sokkal gyakrabban fordul elő, hogy hazamennek valakivel, akit egy vad leánybúcsún ismernek meg.
Az igazság a hazugságról: Igen, a srácok gyakran hazudnak (leginkább tapintatosságból) arról, hogy mi történt ténylegesen a bulin, ez pedig a közös titoktartásból ered. A hazugságok általában nem nagyok, de lehetnek azok is.

Ne üsd bele az orrodat: 75 %-a az embereknek azt gondolja, hogy a menyasszony nem szólhat bele a vőlegény legénybúcsújába.
Együtt biztonságosabb: Egyre több házaspár tart összevont legény- és lánybúcsúkat. Carmen Electra és Dave Navarro volt az első sztárpár, akik 2003-ban elkedzték ezt a trendet (mára elváltak).
Ne kérdezz, ha nem akarod hallani a választ: A vőlegény válaszolhat őszintén a menyasszonya kérdéseire, de úgysem fog megalázó és terhelő bizonyítékokat megosztani. Mi van akkor, ha mégis tudni akarod a teljes történetet? Akkor kérdezz több eldöntendő kérdést.


És ha a fentieket végiggondoltuk, akkor nevessünk is kicsit, képzeljétek volt olyan legénybúcsús csapatunk, akik kénytelenek voltak áttenni a foglalásukat egy későbbi időpontra, mert előző éjszaka egyszerűen elveszítették a vőlegényt, nagyon berúgtak és otthagyták a bárt, az ünnepelt meg beleveszett az éjszakába. Mindenki rohant megkeresni, és végül a rendőrség értesítette a hotelt, ahol megszálltak.

Hááát, erre nem bíztatnánk, hogy éld át Te is, de egy buborékfoci élményre szívesen elcsábítanánk, foglalj időpontot most!